ARENDAL: Politiet vil ikke avhøre den voldsrammede 23-åringen før torsdag, da den skadede Horten-mannen foreløpig ikke er i stand til å gjennomføre et avhør.

Etter det Fædrelandsvennen erfarer, skal det ha vært flere personer involvert under selve voldshandlingen. Det er en håndfull personer som er etterlyst, men operasjonsledelsen ved Agder politidistrikt vil ikke si noe konkret om antallet.

Øyenvitner ringte tirsdag kveld til politiet da de så en mann løpe rundt med et balltre på Helletoppen i Arendal. Før politiet rakk å komme til stedet, ringte en blodig og forslått mann på til en kvinne i nabolaget.

Mannen forklarte at han var blitt slått av en annen person, og ba kvinnen ringe politiet. 26-åringen ble brakt til Sørlandet sykehus i Arendal med brudd i den ene armen og i et bein, ifølge politiet.

Ingen pågripelser

— Han ligger alvorlig skadet på sykehuset, bekrefter etterforskningsleder ved Arendal politistasjon, Jens Martin Reiersølmoen, til fvn.no onsdag ettermiddag.

— Dette er en stygg sak. Han ble skikkelig banket opp, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt.

Ifølge akuttmottaket ved sykehuset har mannen i tillegg kuttskade i hodet. På den ene armen skal han ha fått et brudd i albuen og et underarmsbrudd.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen personer for den grove voldsepisoden, men leter nå etter en navngitt 23-åring fra Eydehavn. Mannen er mistenkt for mishandlingen.

Beslagla balltre

Ifølge Reiersølmoen ble 26-åringen, som hører hjemme i Horten, banket opp både i og utenfor en bolig.

— Det har vært flere personer til stede i boligen. Vi har foretatt en del avhør og åstedsundersøkelse, sier han.

Politiet oppsøkte 23-åringens bopel i Eydehavn natt til onsdag. Mistenkte var ikke hjemme, men politiet beslagla et balltre, våpen, ammunisjon, piller og mindre mengder narkotika.

— Han er nok klar over at politiet vil snakke med ham, sier Jørgensen.

Politiet kjenner ikke motivet for volden.