**BIRKELAND: Siktet for promillekjøring

0051:** Etter tips stoppet politiet en 19 år gammel mann på moped i Birkeland. Han ble mistenkt for å ha kjørt i ruspåviket tilstand og tatt med inn til legevakten i Kristiansand for utvidet blodprøve. 19-åringen er nå siktet for promillekjøring.

**ARENDAL: To på en moped

0151:** En politipatrulje i Arendal kom over to gutter på en moped natt til fredag. Da politiet forsøkte å stanse dem, stakk de av. Men etter kort tid kom politiet over mopeden og fant også de to 18 år gamle guttene like i nærheten. Mindre mengder med hasj ble funnet like ved mopeden og den ene av guttene innrømmet besittelse av det. De ble begge tatt med inn til politistasjonen i Arendal og tilbragte natten der.

**KRISTIANSAND: MC stjålet

07:00:** En motorsykkel er stjålet fra Suldalsveien i Kristiansand i løpet av natt til fredag. Eieren meldte inn forholdet tidlig fredag morgen. Det dreier seg om en KTM crossmotorsykkel med registreringsnummer PT 3545. KRISTIANSAND: Kjedekollisjon på Vesterveien

TVEDESTRAND: Jente brakk beinet i kollisjon

**SONGDALEN: Kvinne mistet lappen

19.00:** Utrykningspolitiet målte en 33 år gammel kvinne til 79 km/t i 50-sonen på Songdalsveien. Kvinnen, som hører hjemme i Søgne, ble fratatt førerkortet på stedet. Hun vil bli anmeldt for forholdet.

**GJERSTAD: Tyvreri fra uthus

21.08:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra to uthus i Gjerstad. Det er foreløåig uklart hva som er stjålet.