**TVEDESTRAND: Bortvist etter slåssing

17.46** En person ble fjernet og fikk av politiet beskjed om å holde seg borte fra en bolig i Tvedestrand resten av dagen etter å ha laget bråk og vært med i slåsskamp.

**KRISTIANSAND: Sov utenfor hus

17.51** Politiet fikk melding om en person som sov utenfor et hus på Hellemyr, men innen patruljen kom til stedet, var personen kommet seg på beina igjen.

**GRIMSTAD: Firhjulinger kjørte villmann — tipser nektet å hjelpe politiet

17.53** Politiet fikk en telefon om at flere uregistrerte firehjulinger kjørte villmann i Reddal. Da politiet kom, forsvant firehjulingene i alle retninger - men politiet fikk notert nummeret på en av dem, som altså var en av de få som hadde skilter. Personene som tipset politiet om villmannskjøringen visste antakelig hvem personene var, men ville ikke hjelpe politiet med opplysningene.

— Jeg skjønner ikke vitsen med å ringe og klage når han ikke vil fortelle oss hvem det var, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt.

SULDALEN: Kastet stein på tog

18.18 Politiet fikk melding om at en unggutt kastet steiner på tog i Suldalen.

**ARENDAL: Stjal flatskjerm fra Røde Kors

19.19** En flatskjerm er stjålet fra Røde Kors' lokaler på Langbrygga. Øyenvitner observerte personer på vei bort etter innbruddet. Politiet har fått en god beskrivelse av de mistenkte, og etterforsker saken videre.

ARENDAL: Hoppet i havet fra politiet - men angret etter hvert

**KVINESDAL: Nektet å stoppe for politiet

20.48** En 18 år gammel mannlig bilist fra kvinesdalområdet nektet å stoppe for politiet etter å ha kjørt med en uregistret bil. Like etter ombestemte han seg imidlertid, og vil bli anmeldt for forholdet.

**LYNGDAL: Innbrudd i misjonskirka

19.15** I tidsrommet mellom 20. mai klokken 22 og i dag, mandag, klokken 19, har noen knust et vindu på baksiden av kirka og tatt seg inn. To PC-er, tre-fire forsterkere, to prosjektorer, trådløse mikrofoner og høyttalere er borte.

**SONGDALEN: Smalt fyrverkeri ved sambrukshuset

21.22** Noen som hadde møte i nabolaget ble forstyrret av fyrverkerismelling ved sambrukshuset. Da politiet kom frem, løp ungdommene i alle retninger, og igjen på plasen lå fyrverkeri. Det ble beslaglagt. Politiet har fått navn på et par av ungdommene, og saken vil sannsynligvis bli fulgt opp av lensmannskontoret.

**KRISTIANSAND: Lå midt i veien ved rutebilstasjonen

22.03** En beruset kristiansandsmann på 44 år lå midt i veien, og ble derfor innbragt av politiet.

**LISTER: To tatt i laksekontroll

17.00-22.00** Politiet og Statens Naturoppsyn hadde mandag kveld laksekontroll i listerområdet. Én ble anmeldt for å ha satt ulovlig garn, og dette ble beslaglagt. I tillegg ble ett garn beslaglagt fordi det ikke var merket i tråd med reglene.