GRIMSTAD: — Eieren av stedet ringer politiet og forteller at en del utemøbler er kastet på sjøen, opplyser operasjonsleder Vidar Neset til fvn.no.

Forholdet ble meldt inn klokken 09.54 lørdag formiddag.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

10.08** Tyver har i løpet av natta stjålet en sort Mercedes 300 fra en adresse i Voielia i Kristiansand. Bilen har kjennetegn PP 25433. **GRIMSTAD: Blandingshund meldt savnet

11.58** En sort blandingshund forsvant fra hjemmet sitt klokken 18 fredag kveld. I formiddag meldte eieren hunden sin savnet. Den ligner på en rottweiler, opplyser eieren.

**KRISTIANSAND: Stjal varer for 2500 kroner

13.28** En 25 år gammel kvinne er anmeldt for å ha stjålet varer for 2500 kroner fra Cubus på Vågsbygd senter lørdag ettermiddag.

**KVINESDAL: Brann i hytte

15.07** Brannvesenet måtte rykke ut til ei hytte i Gullstadveien da det begynte å brenne lørdag ettermiddag. Hytta fikk røyk- og sotskader i brannen. Det var 110-sentralen som meldte i fra om brannen til politiet.

**BYGLAND: Innbrudd i hytte

15.59** Tyver har stjålet en slede til en snøscooter, en tv og en radio fra ei hytte på Vatneøygard i Grendi.

KRISTIANSAND: Moped kom til rette

En scooter av merket Yamaha Neos er kommet tilbake til rette eier. Vel og merke ribbet for flere deler. Mopeden ble meldt stjålet i mai i år. Kjøretøyet ble funnet igjen i Bjørnebakken i Kristiansand.

**LYNGDAL: Klage på rakettskyting

19.16** Politiet får en telefon fra folk som klager på skyting med nyttårsraketter i Lyngdal sentrum. Politiet reiser til stedet, men kan ikke finne gjerningspersonene.

**KRISTIANSAND: Julebordgjest lagt i jern

21.22** Politiet får melding fra vaktene på julegallaen i Sørlandshallen at de har lagt en rabiat gjest i håndjern. Politiet reiser til stedet og pågriper mannen.