Kl. 01.18 Kristiansand: En 24 år gammel mann fra Øvrebø får forelegg på 3.000 kroner for drikking og dårlig oppførsel på offentlig sted. Han blir tatt i Rådhusgaten.

Kl 01.20 Høvåg: En 24 år gammel mann fra Kristiansand bryter seg inn i et hus og begynner å banke huseier. Årsaken er at mannen i huset har hjulpet 24-åringens samboer. Huseieren på 38 kjøres til legevakt med skader i ansiktet. Han ble slått bevisstløs.

Kl 02.12 Kristiansand: Betjeningen ved Oscars på rutebilstasjonen ber politiet om hjelp. En ungdomsgjeng slåss utenfor og oppfører seg truende. Da politiet ankommer, har gjengen tatt buss og reist.<EP>

Kl 02.30 Søgne: En 16 år gammel gutt lager bråk på en fest han ikke var invitert til. Da han blir bedt om å dra, finner han en kjøkkenkniv og veiver vilt rundt seg. De andre på festen låser seg inne på et rom, mens de venter på politiet. 16-åringen forsvinner før politiet kommer. Men politiet finner en annen ungdom kraftig forslått.

Klokka 02.33 Kristiansand: En stor ungdomsgjeng ryker i tottene på hverandre utenfor Leopold i Vestre strandgate. Politipatruljen forteller om «helt Texas» utenfor. Politiet pågriper syv personer, hvorav to settes i fyllearresten. De pågrepne er en 17 åring fra Øvrebø, en 18-åring fra Øvrebø, en 18-åring fra Vennesla, en 21-åring fra Vennesla, en 18-åring fra Søgne, en 18-åring fra Øvrebø og en 19-åring fra Søgne.

Kl 02.40 Kristiansand: Utenfor Havanna slår en 21-åring en mann i ansiktet. Han erkjenner forholdet til politiet og godtar bot på 4.000 kroner under «meget sukk og stønn» står det i politirapporten.

Kl 03.00 Kristiansand: Politiet får melding om slåssing utenfor Tinghuset. En patrulje rykker ut, men ser ingenting. Noen minutter senere blir et par angrepet av fire personer oppe ved Kvadraturen videregående skole og mannen får en kraftig blåveis. Politiet rykker igjen, men ungdommene er borte når de kommer fram.

Kl 03.30 Mandal: En gjeng fra Konsmo deltar i slåsskamp utenfor Rutebilstasjonen. Ting har roet seg når politiet ankommer.

Kl 03.33 Vennesla: En beruset mann ringer og sier han har fått kraftig juling og ikke kan gå. Han har gjemt seg ved Trekanten senter. Politiet ankommer, ser at mannen kan gå, men ser ikke noe til den som skal ha utøvet volden. Mannen blir kjørt til legevakt for sjekk.

Kl 03.40 Kristiansand: Politiet får igjen melding om bråk utenfor Leopold. En person kjøres til legevakt, og politiet avventer at han anmelder forholdet mandag.

Kl 03.45 Kristiansand: En 34 år gammel østlending blir kraftig slått i Festningsgata. Han har blant annet løse tenner og kutt i overleppa. Flere vitner kjenner igjen en iraker som voldsutøveren.

Kl 06.23 Søgne: Noen har i løpet av natten ødelagt parkeringsskiltet utenfor lensmannskontorets garasje.

Kl 06.50 Kristiansand: En morgentrimmer melder fra om død and i Strandpromenaden. Politiet får mange slike meldinger om dagen, og alle sendes over til Mattilsynet.

Kl. 13.23 Mandal: Melding både om en død ugle og en halvdød hegre øst for Hille. Viltnemda avliver hegren, og deretter kobles Mattilsynet inn.

Kl. 13.35 Vennesla: Forsøk på innbrudd i Kvernhusdalen. Ødelagt listverk rundt to vinduer.

Kl. 14.07 Fevik: Veitrafikksentralen tilkalt etter at et personbil rev ned to trafikkskilt i nærheten av en Esso-stasjon.

Kl. 14.15 Kristiansand: Melding om innbrudd i frisørsalongen Maxim på Hamresanden. Knust vindu i inngangsdøren, og 2000 kroner i kontanter meldt fjernet fra kassaapparatet.

Kl. 14.55 Mandal: En død bekkasin (rugdefugl) funnet ved Kige, og Mattilsynet blir tilkalt.

Kl. 15.05 Nodeland: En el-ledning har falt ned fra stativ over gamle Kuliaveien, og Agder Energi rykker ut med en bil.

Kl. 17.15 Høvåg: En mann ble fraktet til legevakt med vond nakke etter at to personbiler kolliderte med hverandre. Det var da den ene bilen kjørte ut fra Esso-bensinstasjon i Høvåg at den ble truffet av den andre bilen.