ARENDAL: En 21 år gammel kvinne fikk et ugjestmildt møte med det våte element natt til søndag. Den 21 år gamle arendalskvinnen var ute på byen i Arendal sentrum da hun etter alt å dømme tok overbalanse og havnet i vannet. En politipatrulje transporterte henne til legevakten, der hun ble tint opp.

KRISTIANSAND: En 32 år gammel Tveit-mann havnet ved halv to-tiden i klammeri med dørvaktene på Kick i Dronningens gate. Han ble brakt inn av politiet og anmeldt for bråk og forstyrrelse.

KRISTIANSAND: En mann fra Kristiansand ble klokken ett natt til søndag anmeldt for å ha vist ringeakt for lovens håndhever. Ved utilbørlige håndbevegelser og verbale utsagn av grovere karakter, ble han brakt inn til politistasjonen.

ARENDAL: En 21 år gammel mann fra Åmli ble tatt på fersken da han urinerte på kulturhuset i Arendal klokken 03:40. Politipatruljen orienterte mannen om at han ville bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Klokken halv fem søndag morgen ble en 25 år gammel mann slått ned utenfor rutebilstasjonen i Kristiansand. Han hadde fått skader i ansiktet, og ble fraktet til legevakten. Gjerningsmannen hadde stukket av i en bil, men ble påtruffet av en politipatrulje en halvtime senere — og pågrepet. Den mistenkte er en 26 år gammel mann fra Søgne.