**KRISTIANSAND: Blødende mann lå utenfor biblioteket

00.31** Politiet fikk melding om at en blødende mann lå utenfor biblioteket i Gyldenløvesgate. Den 80 år gamle mannen bosatt i Kvadraturen hadde vært en kveld på byen, syklet og falt. Mannen hadde små og antakelig ikke alvorlige hodeskader, men kunne gjøre rede for seg da politiet kom.

**KRISTIANSAND: Slått i hodet av guttegjeng

00.15** En 20 år gammel mann kom til politistasjonen og fortalte at han var blitt slått i hodet av tre menn i Tollbodgata. Gjerningspersonene hadde forlatt stedet, og mannen vil anmelde forholdet fredag.

**MANDAL: Mange klager på russestøy ved bensinstasjon

Ca. 01 — 05** Politiet har fått mange klager fra folk som ble holdt våkne i natt av russ ved bensinstasjonen på Mones. Klagene gikk hovedsakelig ut på at russen spilte høy musikk fra anlegg på taket av busser.

KRISTIANSAND: Rømte to ganger fra politi og Securitas

KRAGERØ/GJERSTAD: Automattyvene kan ha slått til igjen

**ARENDAL: Kjørte seg fast på rømmen

05.58** To menn på 31 og 35 år fra Arendal-området ble først oppdaget på fersk gjerning av politiet da de forsøkte å komme seg inn i en lastebil på Rygene. De to stakk så av på en motorsykkel, men kjørte seg fast i en blindvei. Mennen rømte så videre til fots, men ble innhentet av politiet og tatt med til Arendal politistasjon. Den ene mannen hadde på seg narkotika og tabletter, og motorsykkelen hadde skilter fra en moped som tidligere var meldt stjålet.