**BIRKELAND

00.16** Politiet får inn en melding om husbråk og slåssing i en bolig på Birkeland. En patrulje kjører raskt opp til stedet hvor en 19 år gammel mann, som står bak levenet, setter seg til motverge og sparker ut en rute i politibilen. Poltiet får has på mannen og får fraktet ham inn på stasjonen.

**FROLAND

01.01** En huseier kommer hjem fra en ukes ferie og oppdager at det har vært innbrudd i huset. En av dørene er brutt opp og DVD spiller, klær og stereoanlegg er borte. Politiet har ennå ikke full oversikt over hva som er blitt stjålet, men vil foreta åstedsundersøkelse i løpet av formiddagen.

**ARENDAL

02.03** En patrulje forsøker å stoppe en bil med stjålne skilter i Arendal. Etter kort tid stopper bilen, men de to personene som befinner seg i bilen stikker av til skogs og slipper unna. Bilen var påsatt stjålne skilter fra andre kjøretøy. Ett av skiltene var stjålet fra en lastebil natt til 6. juli på Froland.

**KRISTIANSAND

02.59** Legevakta i Kristiansand ser seg nødt til å be om bistand og hjelp til å ta hånd om en overstadig beruset person. En 22 år gammel mann blir satt i arresten.

**ARENDAL

03.45** En utepatrulje kontrollerer området utenfor Arendal Sykehus. En 15 år gammel gutt kjører rundt på en moped med falske skilter. Gutten blir tatt inn og anmeldt for forholdet.

ARENDAL

04.16 En 33 år gammel mann fra Arendal blir stoppet med falske prøvekjennetegn. Mannen har forfalsket datoene på skiltet og forlenget gyldighetsperioder på bilen for egen maskin. Han blir anmeldt og kan ifølge operasjonsleder gjøre regning med en kostbar affære.

**ARENDAL

05.04** Et vindu blir knust hos Pizzabakeren i Arendal. Ved ankomst finner politiet at glasset i en av dørene er knust, men de finner intet tegn til innbrudd og anser saken som et rent skadeverk.

**KRISTIANSAND

05.12** En vekter på Sørlandetssykehus finner en mann som har lagt seg til utenfor inngangen for å sove. Mannen som er en 31 år fra Søgne, er beruset og blir tatt med inn i fyllearresten.