**KRISTIANSAND: Besittelse av hasj

00.00:** En 20 år gammel mann er arrestert for besittelse av mindre mengder hasjis. Mannen ble satt i arresten, og er anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Urinerte på Teaterplassen

00.10:** En 38 år gammel mann ble bøtelagt for urinering på offentlig sted da han ble tatt på fersken på Teaterplassen ved kulturhuset.

**KRISTIANSAND: Kjørte ulovlig

00.15:** En 24 år gammel mann fra Birkeland er anmeldt for kjøring uten førerkort etter at han ble stoppet av en politipatrulje ved Shell Rona.

**GRIMSTAD: Stjal t-skjorter

00.30** : En 21-åring ble arrestert mistenkt for tyveri. Mannen ble oppdaget idet han var i ferd med å bære vekk en haug med t-skjorter fra en bod i Storgaten.

**GRIMSTAD: Tatt i fartskontroll

00.40:** En 20 år gammel mann fra Froland ble vinket inn av politiet i en fartskontroll på Arendalsveien. Mannen kjørte i 90 kilometer i timen i 60-sonen, og ble ilagt et forelegg på 6000 kroner.

**ARENDAL: Slått bevisstløs

02.30:** AMK melder at en mann er slått ned på utsiden av Peppes Pizza på Langbryggen. Gjerningsmennene var forduftet da politiet kom til stedet, og er foreløpig ikke identifisert. Offeret for voldsepisoden ligger fremdeles på sykehus, og det meldes at han er delvis bevisst. Politiet vil etterforske hendelsen.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Markens

02.50:** To personer ble kjørt til legevakten for en sjekk etter å ha vært innblandet i en slåsskamp i Markens og Gyldenløves gate. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

**MANDAL: Fyllekjører av veien

03.00:** En 22 år gammel mann kjørte av veien i Marnadal. Politiet kom til stedet og pågrep mannen, som er mistenkt for promillekjøring. Mannen fikk også førerkortet beslaglagt.

**ARENDAL: Oppga falsk identitet

03.00:** En frolending i slutten av 20-årene er anmeldt for å ha oppgitt falsk identitet til politiet. Mannen ble forhørt av politiet i forbindelse med slåssing og bråk på Langbryggen.

**ARENDAL: Sparket ned på Langbrygga

03.30:** En person ble sparket ned på utsiden av Grand Hotel på Langbryggen. Personen som ble sparket ned ble kjørt bort i ambulanse etter voldsepisoden. En 18-åring fra distriktet er pågrepet og satt i arresten.

Mann slått bevisstløs