**BIRKELAND: Veibom ødelagt

12.01:** En veibom er blitt ødelagt og brukket i tre deler ved innkjørselen til en hytte på Birkeland.

**MANDAL: Innbrudd i bil

12.49:** Noen har brutt seg inn i en bil som stod parkert i Lars O Røllands gate i Mandal. Uvedkommende fikk da med seg dvd-filmer og cirka 60 kroner. Det er uvisst hvordan tyven kom seg inn i bilen.

**FARSUND: Moped stjålet

13.32** : En moped med registreringsnummer PT 3433 er stjålet fra Espeland i Farsund.

**VANSE: Skadeverk i hus

13.43:** I løpet av natten har noen brutt seg inn i et hus på Nesheim, og gjort skadeverk. Glassdøren til inngangspartiet er ødelagt, og en del blomsterkrukker er blitt knust.

**FROLAND: Grovt biltyveri

15.15:** En bil som stod parkert utenfor Nidarhall i Froland fikk uvedkommende på besøk i natt. Tyven fikk med seg en bærbar kartplotter av merket Garmin.

**FROLAND: Innbrudd i buss

17.25:** Det har vært innbrudd i en buss fra Setesdal Bilruter LL i natt. Den stod parkert utenfor verkskroa på Froland. Politiet er på stedet nå og undersøker saken.

KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

17.43: En 31år gammel mann fra Vennesla er blitt politianmeldt etter at han kjørte bil uten gyldig førerkort. Mannen ble tatt like ved Esso-stasjonen på Setesdalsveien.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri på skole

19.35:** Det har vært innbrudd på Vågsbygd barneskole i løpet av dagen. Uvedkommende har brutt seg inn på skolen gjennom et vindu, og stjålet en bærbar PC og en takprosjektor.

**KRISTIANSAND: Forsøk på bilbrukstyveri

21.28:** Tyvene brøt seg inn i en bil som stod ved Kuholmen. De forsøkte å få av dekselet rundt rattstammen, men uten å lykkes.

**LINDESNES: Trafikkulykke

21.39:** En bil kjørte av veien i Svennevik i Lindesnes i kveld. Ingen ble skadet i uhellet. Politiet vet ikke årsaken til ulykken, men det skal ikke være glatt i området.

**GRIMSTAD: Mann tatt med hasjis

21.50:** Politiet stoppet i kveld en 32 år gammel mann i Grimstad sentrum. Mannen var i besittelse av 3,7 gram hasjis, og vil bli anmeldt for dette.

**TVEDESTRAND: Stjålet bil

22.20:** En rød Mercedes 230 TE er blitt stjålet fra sin eier i løpet av påsken. Bilen stod parkert ved Middelskolen i Tvedestrand. Bilen hadde registreringsnummer AJ47206. **VENNESLA: Stjålet tilhenger

22.50:** Vitner har sett to gutter stjele en tilhenger på Snømyr. Guttene kjørte en rød firhjuling da de hektet fast tilhengeren. Tilhengeren har registreringsnummer PT 5039. Politiet leter fortsatt etter guttene.

**KRISTIANSAND: Bil punkterte

23.28:** En bil fikk punkterte bildekk da den kjørte ned i et hull i veibanen langs Torridalsveien. Markeringen om hullet skal ha blitt flyttet, derfor så ikke bilføreren hullet.