KRISTIANSAND: Den 18 år gammel kvinnen fra Kristiansand ligger kritisk skadet på Ullevål universitetssykehus etter at bilen hun satt i kolliderte med en Wolkswagen Polo. I 18-åringens bil, en Nissan Skyline, satt også en 20 år gammel mann, samt en jente og en gutt.

— Tilstanden til kvinnen er nå livstruende og kritisk, opplyser informasjonsrådgiver Marit Steinbråten ved Ullevål universitetssykehus til fvn.no.

Forverret

Mandag kveld var tilstanden alvorlig, men stabil. I løpet av natten har tilstanden forverret seg.

— Hun har hodeskader og er under intensivbehandling, sier Steinbråten.

Bilen 18-åringen satt i, skal ha holdt høy fart i 60-sonen på stedet. Bilen fikk sleng, og traff poloen i fronten. Så langt har det ikke lykkes politiet å få klarhet i hvem som kjørte denne bilen.

— Det var en høyrerattet bil, noe som kan ha gjort det uklart hva folk regnet som førersiden under redningsarbeidet, sier stasjonssjef ved Randesund politistasjon, Odd Nordmo, til fvn.no.

Vitneavhør

Åtte personer ble skadet i ulykken, og flere av de involverte ligger fortsatt på sykehus. Derfor har politiet foreløpig ikke foretatt noen avhør.

— I løpet av en dag eller to vil vi ha svaret. Jeg regner med at det skal gå greit å finne ut hvem som var føreren. Vi må bare få snakket med vitner først, sier Nordmo.