KRISTIANSAND: Pågrepet på Høivold brygge

KRISTIANSND: Slått ned på Victoria Pub

**KRISTIANSAND: Farsund-mann tatt med narkotika

02.30** En 22 år gammel mann ble pågrepet med mindre mengder narkotika ved Gartnerløkka i Kristiansand natt til 2. pinsedag. Politiet fattet mistanke og stoppet bilen mannen kjørte. Farsund-mannen er nå anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Trodde det var innbrudd

03.55** Politet fikk klokken 03.55 melding om et mulig innbrudd i Eventyrgården i Kristiansand. Det var vaktmesteren på stedet som ringte inn og mente han hadde sett en person som var på vei til å gjøre innbrudd. Da patruljen kom til stedet fant de likevel ikke tegn til noe innbrudd.

**KRISTIANSAND: Dame frastjålet moped

05.19** En mopet ble natt til mandag stjålet fra en kvinne i Koboltveien i Kristiansand. Mopeden skal være en sølvfarget Atlantis.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Kongensgate

06.57** En mannlig huseier har i løpet av natten blitt frastjålet en PC, et Canon kamera og en lommebok med kredittkort fra sin leilighet i Kongensgate. Innbruddstyven skal ha tatt seg inn gjennom et vindu i leiligheten, som ligger i første etasje.

**MANDAL: Tyveri fra bruktbutikk

09.00** Mandal bruktmarked har i løpet av natt til mandag vært utsatt for tyveri. Et vindu er knust i butikken og det er usikkert hva som er stjålet. Politiet etterforsker saken.

MANDAL: Tyske fiskere fikk motorstopp

**ARENDAL: Båttyveri fra båt på land

13.45** En båteier fikk mandag frastjålet en propell, en GPS og en radio fra sin båt som lå på land i Arendal. Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen for tyveriet.

**KRISTIANSAND: Stjal blå Passat

14.30** En blå VW Passat ble mandag meldt stjålet fra en adresse i Koboltveien i Kristiansand. Politiet etterforsker saken, men har foreløpig ikke pågrepet noen for forholdet.

KVINESDAL: Soldater unngikk trailerkrasj