MANDAL: Det melder Lindesnes avis.

– Vi har dessverre ingen store utsikter for oppklaring i saken, sier politistasjonssjef Leif Vagle ved Mandal politistasjon, til avisen.

Natt til søndag 14 august ble en kvinne overfalt, ranet og voldtatt i Furulunden. Kvinnen i 50-årene var på vei til Sjøsanden camping da overfallet skjedde.

— Kvinnen var alene da dette skjedde. Hun har kommet ut fra Furulunden, og har deretter blitt tatt hånd om av en forbipasserende. Ingen har vært vitne til selve hendelsen, sa Vagle til Fædrelandsvennen etter hendelsen.

Overvåkningsbilder

Kvinnen ble også dyttet ned i en bekk. Politiet fant senere vesken hennes ved Mandalshallen.

Gjerningsmannen ble beskrevet av kvinnen som lys i huden, og sannsynligvis av utenlandsk opprinnelse. Han skal ha vært kledd i mørke klær.

De neste dagene gikk Mandals-politiet bredt ut, og etterlyste flere personer som kunne ha sett noe. I tillegg gikk de ut med overvåkningsbilder, som viste at en mann befant seg i nærheten av Mandalshallen på det aktuelle tidspunktet.

I september gikk politiet ut med nye bilder av en person de mener er gjerningsmannen.

Håper på nye tips

— Vi mener at det er sannsynlig at dette er gjerningsmannen. På bildene ser det ut som han har stroppen til en veske over skulderen, sa Vagle til Fædrelandsvennen.

Saken er fremdeles ikke ferdig etterforsket, men politiet har foreløpig ikke fått gjennombrudd.

– Vi har per i dag ingen mistenkte. Saken er ikke ferdig etterforsket og dermed ikke avsluttet, men det er lite som tyder på en oppklaring nå. Det kan komme inn opplysninger på et senere tidspunkt som kan hjelpe oss videre, sier politisjefen til Lindesnes avis.