KVINESDAL: Husbråk

00.43 Politiet fikk melding om husbråk i Kvinesdal. Les mer i egen sak.

ÅSERAL: Trafikkulykke

00.49 En 21 år gammel kvinne ble skadet da bilen hun kjørte havnet utfor veien i Åseral. Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Mistenker promillekjøring

01.58 En politipatrulje stoppet og kontrollerte en bil i Setesdalsveien nær sentrum av Kristiansand. Den mannlige bilføreren (24) mistenkes for promillekjøring.

MANDAL: Alarm utløst

02.20 En alarm ble utløst hos Modena i Langgata. Politiet rykket ut og det kan tyde på at en rute er blitt knust. Om noen har vært inne og om noe er stjålet, eller om den kun er snakk om skadeverk, var tirsdag morgen ukjent for politiet.

GRIMSTAD: Innbrudd

03.06 Nottos kiosk i Grimstad ble utsatt for innbrudd i natt. Den eller de som var involvert skal ha banet seg vei inn i bygningen ved å knuse et vindu. Det kan tyde på at vekslepengene i kassa har vært det tyvene stjal.

ARENDAL: Trafikkuhell

05.08 En enslig bil kjørte av veien ved Harebakken. Mannen (23) som kjørte bilen ble ikke skadet i uhellet.

**RISØR: Innbrudd hos parfymeri

06.33** Forbipasserende oppdaget at noen har tatt seg inn i Luna parfymeri i Kragsgate. Et vindu i døra er knust. Politiet skal undersøke stedet.

**VESTFOLD: Sørlendinger med narko

07.20** Agder politidistrikt fikk beskjed om at tre unge lillesandere hadde blitt stoppet i bil i Vestfold. I bilen hadde de mindre mengder hasj. En av de pågrepne er under 18 år.

**KVINESDAL: Innbrudd hos busselskap

08.04** Det har vært innbrudd hos Nettbuss Sør i løpet av natta. Gjerningspersonene tok seg inn gjennom et vindu. En del kontanter er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos tannlege

09.01** I løpet av natta har det vært innbrudd på et tannlegekontor i Vestre Strandgate. Tyvene har tatt seg inn gjennom en bakdør fra en nødutgang. Det er antakelig penger som er stjålet.

BIRKENES: Øvelse på Birkeland

Tirsdag morgen holder politiets utrykningsenhet en øvelse på Birkeland.