**VENNESLA: Plaget beboere

23.25** fikk politiet melding om at en ungdomsgjeng plaget noen beboere i et hus i Vennesla. Klokken 00.50 er det rolig på stedet.

**GRIMSTAD: Slått til

23.43** fikk politiet melding om at en mann hadde fått bank i Storgaten i Grimstad. Mannen hadde reagert på høy musikk og mye bråk fra naboen, og banket på døra for å få festdeltakerne til å dempe seg. I stedet for å dempe musikken var det noen som slo til mannen. En politipatrulje ble sendt ut, og festen ble avsluttet. Mannen som ble slått til vil vurdere om han skal anmelde forholdet. Politiet har sikret seg navnet på gjerningsmannen.

**TVEDESTRAND: Bil sperret vei

23.55** fikk politiet melding om at en uregistrert bil sperret veien ved golfbanen ved Nes-Verk. Viking tauet vekk bilen.

**KRISTIANSAND: Bevisstløs person

23.58** fikk politiet melding om at de skulle ligge en bevisstløs person på utsiden av en bygning i Skippergaten. Ambulanse og patrulje ble sendt til stedet, men da de kom frem var det ikke noen personer å se.

**FLEKKEFJORD: Rabiat person

00.10** Fikk politiet en telefon fra noen i Fløyveien i Flekkefjord som trengte hjelp med en rabiat person. Patrulje ble sendt til stedet, og mannen ble pågrepet. Han skal ha fått i seg litt for mye alkohol.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

00.29** stopper en politipatrulje en bil i Skippergaten. Fører av bilen hadde ikke sertifikat, da det allerede var inndratt, og blir nå anmeldt for å kjøre uten førerkort.

**GRIMSTAD: Slagsmål

00.41** kom en politipatrulje i Grimstad over tre gutter i alderen 16-17 år som sloss. Alle tre ble kjørt til arresten i Arendal.

KRISTIANSAND: Slått ned

Politiet fikk melding om at en ung mann hadde blitt slått ned på utsiden av Thon Hotel i Kristiansand. En politipatrulje ble sendt til stedet. Fornærmede hadde fått en kul i bakhodet og kutt i ansiktet. Gjerningsmannen er ukjent, men politiet har fått en beskrivelse av ham. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Trusler mot dørvakt

01.25** fikk politiet melding om at en gjest måtte legges i jern på Havanna. En gjest ved utestedet hadde fremsatt trusler mot dørvakten. Mannen blir anmeldt av politipatruljen, og ble satt i arrest.

**LINDESNES: Innbrudd

01.48** fikk politiet melding om innbrudd i et hus i Lindesnes. Politiet i Mandal vil se på saken i løpet av dagen.

**GRIMSTAD: Bortvist fra byen

01.20** melder en patrulje om at de måtte bortvise en kranglete mann fra byen. Han kom tilbake litt senere igjen, og politiet måtte bortvise ham på nytt.

KRISTIANSAND: Slått ned

Politiet fikk melding fra en person som fortalte at han helt umotivert hadde blitt slått til i ansiktet på utsiden av Leopold. Mannen fikk en kul i panna, og vil anmelde forholdet til mandag.

ARENDAL: Slagsmål

Politiet fikk melding om et slagsmål på Castellet i Arendal. En politipatrulje meglet mellom de to personene, og forholdet ble ordnet på stedet.

LINDESNES: Slått til

02.22 fikk politiet melding om at en person hadde blitt slått i ansiktet av en navngitt person. Offeret har fått et lite sår i ansiktet, men ønsket ikke legetilsyn. Forholdet anmeldes på mandag.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.56** fikk politiet melding om mye slåssing i en gate i byen. Da politiet kom til stedet var det helt stille.

**ÅMLI: Knust rute

03.23** fikk politiet melding om en knust rute på apoteket i Åmli. Melder kunne ikke si med sikkerhet om noen hadde vært inne i apoteket. Vedkommende skulle sikre stedet. Politiet hadde ikke ledig patrulje å sende opp, så saken vil bli fulgt opp senere.

**LINDESNES: Raserte leilighet

03.38** fikk politiet melding om at det var noen som var fulle og raserte en leilighet. Når politiet kommer til stedet skal personen, som angivelig skal ha rasert leiligheten, ha forsvunnet fra stedet. Saken blir vurdert anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kranglet om drosjeregning

03.52** fikk politiet melding om mye krangling ved Hydro Texaxo i Vågsbygd. En politipatrulje ble sendt til stedet, og det viser seg at det er noen som krangler om en drosjeregning. Begge parter vurderer å anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Sovnet fra drosjeregning

04.08** fikk politiet melding fra en frustrert drosjesjåfør som var ute på et oppdrag i Bringbærveien. Drosjesjåføren hadde kjørt en mann hjem, som ikke hadde hatt penger på seg. Mannen måtte derfor inn i leiligheten for å finne penger, men kom aldri tilbake. Politiet reiste ut til stedet, og ringte på døren til mannen men ingen svarte. De tok seg derfor inn i leiligheten, og der fant de mannen sovende. Han ble vekket opp, og fikk betalt regningen.

**MANDAL: Tisset på Coop

01.38** ble en mann tatt mens han tisset på Coop-bygget i Mandal. Han anmeldes for urinering på offentlig sted.

BYKLE: Brann blusset opp

Et hus i Bykle ble totalskadet i brann klokken 15.10 på lørdag. Klokken 06.21 blusset brannen opp igjen. Brannvesenet fikk slukket brannen raskt.

**ARENDAL: Forsøk på innbrudd

11.14** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært forsøk på innbrudd på Rimi på Songe i Arendal. Noen hadde brukt en bil som rambukk i forsøk på å komme inn i butikken, men hadde ikke lykkes. Politiet vil undersøke saken videre.

KRISTIANSAND: Stjal bil

En Mercedes 1998-modell er blitt stjålet fra Henrik Wergelandsgate i natt. Den har nummer LH 89547. ARENDAL: Stjal bil

En Ford Sierra er stjålet fra en garasje på Rykene. Det er uklart om bilen var registrert eller ei.

**VENNESLA: Krasjet stjålet bil

16.37** I løpet av natta har noen tatt seg inn i et hus på Øvrebø og stjålet bilnøkler, før de stakk av med bilen. Bilen ble senere funnet krasjet i en stolpe.

**KRISTIANSAND: Full person

18.12** Politiet måtte plukke opp en full person på en sykkelsti i Narvika.

**KRISTIANSAND: Ungdommer tente fyr på kartonger

18.48** Noen ungdommer tente fyr på noen kasser i nærheten av Tinnheia fritidssenter. Ungdommene fikk tilsnakk av politiet.

KRISTIANSAND: Ble løftet — anmelder mannen

**ARENDAL: Trailer nektet å slippe biler forbi

19.10** Politiet fikk melding om at en polskregistrert trailer ikke ville slippe andre kjøretøy forbi. Traileren ble stoppet på E 18 ved Brekka i Arendal. Der fikk han formaning om å slutte med oppførselen av politiet.

**KRISTIANSAND: Ungdommer kastet stein

20.38** Noen ungdommer kastet stein på et hus i Grovikveien på Justvik. Politiet hadde ikke mulighet til å hjelpe til.

ARENDAL: Barn i kollisjon

LYNGDAL: 29 tatt i laserkontroll