KRISTIANSAND: — Jeg har heldigvis ikke mottatt alvorlige meldinger som har krevd aksjon for å ivareta folks liv og helse under den politiske streiken, sier Neset til fvn.no.

Under den halvannen time lange streiken fra 11.00 til 12.30 torsdag var Neset uten de fleste av sine kollegaer, selv om politimester Kirsten Lindeberg hadde fått på plass en minimumsbemanning. Den viktige operasjonssentralen var bemannet under streiken.

— Jeg har ansvaret for å ivareta liv og helse på best mulig måte, og har derfor ikke vært i streik, sier operasjonslederen.

Her er politiloggen fra formiddagen:

Kristiansand: Tyveri

06.27: Melding om grovt tyveri fra bil i Kobberveien.

**Kristiansand: Innbrudd

08.00:** Politiet får telefon om ubudne gjester ved Tangen videregående skole. Det er uvisst hvordan tyvene har kommet seg inn, men penger er tatt fra et kasseapparat.

**Kristiansand: Fyll

08.25** ringer vitner om en svært beruset person som ligger på Grim torv. Den godt voksne mannen blir tatt hånd om av politiet, og kjørt til legevakten.

**Kristiansand: Tyveri

08.48** meldes det om tyveri fra Fædrelandsvennens byredaksjon. Flere laptoper er stjålet. Det er uvisst hvordan tyvene har kommet seg inn. Les mer i egen sak.

**Mandal: Skadeverk

09.08:** Melding om skadeverk på Danielsen Gullsmed. En rute er knust, sannsynligvis med en stein som er funnet på åstedet. Alt tyder på at det hele er rent hærverk, ikke tyveri.

**Arendal: Tyveri

09.29:** Det kommer melding om at en tilhenger av merket Tysse er stjålet fra en adresse på Fevik. Hengeren har registreringsnummer PE8654. **Froland: Tyveri

10.49** blir en hvit Citroen Berlingo meldt stjålet fra en parkeringsplass ved Esso Osedalen. Nøklene sto i bilen, og en person er observert i det vedkommende kjører fra stedet. Politiet kikker etter bilen som har registreringsnummer PC97602. **Kristiansand: Råkjøring

10.49** stanses også en bilist som kjører for fort på riksvei 401 i Randesund. Mannen er en 48 år gammel kristiansander.

**Lyngdal: Tyveri

11.00** loggføres flere grove tyverier fra båter som ligger i opplag ved Agnefest. Stereoanlegg er stjålet.

**Farsund: Arbeidsuhell

12.00** loggføres et arbeidsuhell som skjedde onsdag. En snekkerlærling har for stor vinkel på stigen, og både han og stigen sklir ned langs en vegg under arbeid med montering av en ventil på en byggeplass. Mannen sklir ned 4-5 meter, og arbeidstilsynet er koplet inn i saken. Lærlingen får ingen alvorlige skader i uhellet, men blir lagt inn for observasjon på sykehus.