Egentlig er dette kjøkkenet så gammelt at det er blitt trendy igjen! Foto: PRIVAT

Bildet kan du sende på mail til nett@fvn.no.

KRISTIANSAND: Det var under boligmessen "Gjør Din Bolig Bedre” i Gimlehallen i Kristiansand nylig, at konkurransen ble utlyst. Alle sørlendinger ble invitert til å sende inn bilde av kjøkken og bad, og ut fra det skulle det styggeste eksempelet i begge kategorier kåres. Vinnerne fikk heldigvis et gavekort hver på 10.000 kroner, til bruk på oppussing av kjøkken og bad.

Vinner av styggeste bad ble Kjell-Rune Olsen (45), fra Opseng i Høvåg:

— Hva føler du nå?

— Hehehe, jeg føler jeg har en jobb å gjøre, sier en ikke alt for stolt seierherre.

Bildet er fra kjellerbadet i eneboligen hans på Opseng i Høvåg, som er bygget rundt 1945. Olsen overtok den i 1985, og han har bodd der siden. Riktignok har han ett bad til, av en noe bedre standard og kvalitet, men:

— Badet er brukt jevnlig hele tiden! Men jeg kan nok være med på en diskusjon om nivået av fornøyelse når vi bruker det!

For det er svinekaldt. Både gulv og vegger er ren betong, så man skal ikke være tander for å bruke anlegget. Men nå skal det bli både isolasjon og nytt inventar.

Vinner av styggeste kjøkken ble Torunn Pedersen (21) fra Flekkerøy i Kristiansand.

— Hva føler du nå?

— Hehehe, det blir greit med litt penger når vi skal pusse opp, kniser økonomistudenten overfor fvn.no.

Hun har overtatt huset etter bestefar, og bestefaren bodde i det fram til i september i fjor. Og som det framgår av bildet, er det en stund siden det har vært interiørdesignere til stede.

— Vi skal totalrenovere hele huset, og regner med å holde på fram til sommeren neste år før vi er ferdige, forteller Pedersen.