**ARENDAL: Frastjålet diverse

11.50** Elever fra Tyholmen videregående skole møter på politivakta og anmelder tyveri av mobiltelefon, iPod med mer. Tingene skal ha blitt stjålet mens elevene hadde gym.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

12.17** Patruljen stopper en bilfører på Omdal Terasse som først prøver å unndra seg kontrollen. Mannen er ikke i besittelse av førerkort, og blir anmeldt for det.

**TVEDESTRAND: Besittelse av Amfetamin

13.44** Patruljen stopper en bil med to personer som vil bli anmeldt for å være i besittelse av mindre mengder amfetamin.

**KRISTIANSAND: Besittelse av hasj og speed

13.55** Politiet stopper to personer som vil bli anmeldt for å være i besittelse av mindre mengder hasj og speed.

**EYDEHAVN: Forsøkte stjele bil

14.15** får politiet melding om at noen har forsøkt å stjele bilen deres på Helle, i løpet av helgen. Rattlåsen er ødelagt og en GPS er forsvunnet. Gjerningspersonene har også brutt seg inn i en garasje og stjålet ei motorsag, ei eletrisk sag og en handsliper og en talje.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Kvadraturen

14.15** En bil og en motorsykkel kolliderte i Kongensgate. Ingen personskader. Motorsyklist ble sjekket av ambulansepersonell på stedet.

**ÅMLI: Hærverk på skole

14.27** I løpet av helgen har personer gjort skadeverk på diverse gjenstander, som utebord og søppelkasser, på Åmli barne og ungdomsskole. Vil bli anmeldt.

LYNGDAL: Moped stjålet

Mellom 07.30-15.30 har noen stjålet en moped, en sort Suzuki med registreringsnummer RN2870 fra Omdalstrand.

GJERSTAD: Tyveri fra bil

I løpet av dagen er det gjort innbrudd i en bil ved Sunde bru. Skiltene (BN95228) er også stjålet.

**ARENDAL: Jente påkjørt

15.36** Fikk politiet melding fra AMK. Ei lita jente har blitt påkjørt på Barbu. Hun løp først bort fra stedet, men ambulansen fant henne senere og kjørte jenta til legevakt. Ifølge politiet har hun trolig en liten hjernerystelse. Politiet er interessert i vitner.