**ARENDAL: Biltyveri og ulykke

21.47:** Politiet fikk 21.47 melding om at en bil var blitt stjålet. Klokken 23.54 kom det inn ny melding om at den antatt stjålne bilen var blitt funnet i en stolpe ved Libru i Arendal. Ingen av de to personene i bilen ble skadet i ulykken da kollisjonen inntraff. Personene som satt i bilen rømte fra stedet, men ble kort tid senere pågrepet og mistenkes for tyveri av bilen. De to pågrepne guttene er henholdsvis 17 og 18 år, og begge ble ført til arresten i Arendal.

**GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

00.10:** En beruset mann skal ha vært til sjenanse for folk rundt Levermyrveien i Grimstad og politiet ble tilkalt. En 25 år gammel mann fra Grimstad ble anmeldt av politiet og tatt med til arresten.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

00.14:** En mann (19) fra Flekkefjord ble innbrakt av politiet etter å ha vært i klammeri med gjester utenfor Havanna i Kristiansand. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse på offentlige sted.

**FARSUND: Innbrudd i bil

00.35:** Politiet fikk melding om at ubudne gjester hadde tatt seg inn i en bil ved Laurvika i Farsund rundt 00.30 natt til fredag. Usikkert om noen ble stjålet.

**FROLAND: Mopedulykke

01.08:** AMK meldte fra om mopedulykke ved Osedalen i Froland. Ambulanse ble sendt til stedet, og en stund senere fikk politiet melding om at føreren av mopeden hadde kjørt videre. Føreren ble ikke funnet av politiet senere på natta.

**ARENDAL: Narkotika og mulig tyveri

01.15:** Politiet fulgte etter en firehjuling i Myraveien i Arendal. Politiet fant senere firehjulingen forlatt og innledet en jakt etter føreren. Kort tid senere kunne politiet pågripe føreren, mistenkt for å ha stjålet kjøretøyet. Politiet fant dessuten mindre mengder narkotika, trolig amfetamin, på mannen. Den pågrepne mannen (24) ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Klammeri

01.28:** En mann ble innbrakt av politiet etter å ha havnet i klammeri med dørvaktene på Harveys i Kristiansand. Mannen (27) ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

**FARSUND: Mann skallet ned

01.30:** En mann oppsøkte en politipatrulje i Farsund for å informere om at han hadde blitt skallet ned inne på utestedet Festiviteten i Farsund. Episoden skal ha oppstått da den fornærmede mannen forsøkte å skille to personer som slåss.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.45:** Politiet rykket ut etter at det var tilløp til slåsskamp ved Twist and Shout. Hendelsesforløpet er så langt ukjent, men politiet dro til utestedet for å forebygge situasjonen. Det er ikke klart om det vil bli levert anmeldelse i etterkant.