KRISTIANSAND: Det bekrefter talsmann for de lokale investorene, Kurt Mosvold, overfor Fædrelandsvennen.

I hele dag har det pågått samtaler om en redningsaksjon for eliteserieklubben som både er pengelens og konkurstruet.

Ved 17.30-tiden møtte Mosvold pressen til en liten briefing om samtalene som har pågått. Han sier da at det ikke er funnet noen løsning på pengeproblemene, og at Club 21 spiller ballen over til Cultiva og Start-eier, Ernst Ravnaas.

— Club 21 er veldig interessert i å løse problemene Start har havnet i så laget slipper å ende i 2. divisjon, men vi ønsker ikke å gå inn på eiersiden nå. Nå må Cultiva, Ernst Ravnaas og IK Start avklare situasjonen, og vi håper inderlig at Ravnaas finner en løsning så man slipper konkurs, sa Mosvold til Fædrelandsvennen.

Mosvold understreker samtidig at Club 21 ønsker å gå inn å redde Start dersom det oppstår en krise, men det blir først etter en konkurs.

Ordfører Sigurd Sørensen bekrefter at dette var Club 21s budskap i møtet.

Ernst Ravnaas er ikke selv til stede på møtene, men er representert av et styremedlem i Start toppfotball samt forretningsadvokat Lars Hoven. I ettermiddag dukket Sørlandets mest kjente konkursadvokat, Øystein Krabberød, opp i møtelokalene i kjelleren hos Mosvold. Han representerer Cultiva i saken.

IK Start, Cultiva og Start Toppfotball fortsatte samtalene etter at Club 21 hadde trukket seg tilbake.

— Cultiva og Start Toppfotball skal harmonisere søknaden til kulturfondet slik at det er IK Start som står som avsender av søknaden, sier Erling Valvik til Fædrelandsvennen.