**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

22.42:** Politiet pågriper en 22 år gammel mann fra Kristiansand i sentrum. 22-åring blir tatt for bruk og besittelse av mindre mengder narkotika. Han blir tatt med i arresten.

**TVEDESTRAND: Innbruddsalarm

00.02:** Politiet rykker ut til en innbruddsalarm på en hytte på Gjeving i Tvedestrand, men det viser seg at det ikke var noe å rapportere for patruljen som fikk oppdraget.

**KRISTIANSAND: Oppskyting av fyrverkeri

00.17:** Politiet mottar klage på støy. Meldingen går på at det blir skutt opp fyrverkeri ved kanonmuseét på Møvik. Operasjonsleder kommer i kontakt med en bilist som hadde blitt sett kjørende fra stedet. Bilisten opplyste at også han hadde hørt fyrverkeriet, men at han ikke hadde noe med det å gjøre. Bråket ga seg ganske raskt.

**SONGDALEN: Elg påkjørt

00.24:** Politiet får melding om at en elg skal være påkjørt ved Brandsvoll ved Finsland. Ingen personer kom til skader. Viltnemda ble kontaktet.

**GRIMSTAD: Melding om klammeri

02.10:** Det meldes om klammeri utenfor Café Galleri i Storgata i Grimstad. Politiet kommer i kontakt med en 23 år gammel Grimstad-mann som sier han har blitt slått til. Politiet vet ikke om 23-åringen kommer til å anmelde forholdet.

**FLEKKEFJORD: Kjørt hjem

02.29:** Politiet må dra til Flekkefjord sentrum for å hente en mann som er delvis ute av stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble kjørt hjem av politiet.

**GJERSTAD: Tatt uten førerkort

02.40:** En 47 år gammel mann blir stoppet i bil på riksvei 418 i Gjerstad. Han hadde ikke førerkort, og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråk på UiA

05.14:** Politiet må trå til for å få gjenopprettet nattero. Det meldes nemlig om bråk fra en brakke inne på området til UiA. Politiet sørger for at partyløvene får dempet musikken, slik at medstudenter i området kan få fortsette sin søvn uten musikalske forstyrrelser.

**ARENDAL: Tre pågrepet med nark

09.20** pågrep politiet i Arendal to menn og en kvinne som var i besittelse av mindre mengder narkotika. De tre ble tatt med inn til politistasjonen i Arendal.

**ARENDAL: Tyveri av bil

10.30** fikk politiet melding om at en blå Golf med registreringsnummer RH 53666 var blitt stjålet fra en adresse i Parkveien.