BIRKENES: — Det organiserte søket opphørte klokken 19.00 tirsdag kveld, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes, til fvn.no.

Åshild Høigilt ble lørdag kveld meldt savnet av sin nærmeste familie etter at hun ikke kom hjem etter en tur. Siden har det vært store letemannskaper i sving for å finne henne, men nå har man altså avsluttet feltsøket.

— Men det betyr ikke at vi ikke jobber med saken. Vi sjekker ut tips som vi får inn og dersom det er noen av disse tipsene som tilsier at vi må ut å søke i området igjen så vil vi gjøre det, forklarer operasjonsleder.

I går gikk datteren til den savnede kvinne, Kristine Høigilt ut med en bønn om hjelp til å finne moren.

– Vi håper at noen har sett henne eller kan bidra med tips som gjør at vi kan finne mamma, sa Kristine Høigilt, til fvn.no.

Les også: Familien ber om hjelp til å finne savnet kvinne

Ifølge henne er moren 175 centimeter høy og veier rundt 50 kilo. Hun har halvlangt mørkeblondt hår. Hun var ikledd en rød Stormberg softshell jakke, svart joggebukse og svarte sko. Dersom noen har sett noen som passer med den beskrivelsen i den aktuelle perioden så håper hun at de tar kontakt med politiet.