GRIMSTAD: Tyvene tok seg inn containeren ved å bryte opp døra. Tyveriet ble meldt inn til politiet klokken 09 tirsdag morgen.

**VENNESLA: Sprengte postkasse

00.34** Politiet fikk melding om en sprengt postkasse i Vennesla. En patrulje ble sendt til stedet. I tillegg til en sprengt postkasse fant patruljen skadeverk på en bil som stod parkert i nærheten. Politiet har mottatt navn og tips fra vitner, og har flere spor i saken.

Politiet mottok i løpet av natten fem klager på uvettig bruk av fyrverkeri i henholdsvis Grimstad, Nodeland, Vennesla, Kristiansand og Arendal.

**KRISTIANSAND: Tagget NSB-tog

02.17** To personer ble oppdaget da de tagget et NSB-tog som stod på linjene på kristiansand jernbanestasjon. En patrulje ble sendt til stedet, men begge guttene klarte å stikke av.

ARENDAL: Totalskadd i brann

**KRISTIANSAND: Skadeverk på Fiskå skole

03.20** Politiet fikk melding om et knust glass i inngangspartiet på Fiskå skole. Det ser ikke ut til at det har vært folk inne i selve skolebygget, og hendelsen regnes derfor som et rent skadeverk.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Profil

08.49** Bedriften Profil på Kongsgård Allé har i løpet av natten hatt ubudne gjester, som har stjålet med seg en bærbar PC fra stedet.

**VANSE: Skadeverk på menighetssenter

09.00** I løpet av nyttåshelgen er Vanse menighetssenter blitt utsatt for skadeverk.

KVINESDAL: Mann (44) påkjørt i fotgjengerfeltet

MANDAL: Kjørte av veien ved Holum

GRIMSTAD: Klage på fyrverkeri

12.18: Tirsdag formiddag ble politiet kontaktet av beboere i Levermyrveien som klaget på oppskyting av fyrverkeri.

FLEKKEFJORD: Stjålet bil

En bileier i Flekkefjord ringte politiet tirsdag ettermiddag etter at bilen hans var blitt stjålet fra Gråsteinsveien. Bilen er en 92-modell Peugot. Den er uregistrert og har beige farge.

FROLAND: Hogde trær ulovlig

En beboere i Froland kommune har kontaktet politiet og påstår at noen har hogd ned trær på eiendommen hans. Hoggingen skal ha skjedd i løpet av romjula. Politiet vil etterforske saken.

RISØR: Innbrudd i hytte

En hytteeier kontaktet politiet tirsdag ettermiddag etter at han hadde oppdaget innbrudd i hytta si på Nipe. Det er usikkert hva som er stjålet.

LILLESAND: Dødsulykke ved Knekken