**VENNESLA: Klage på fyrverkeri

23.38** Fra Torsbyveien i Vennesla ble det klaget på fyrverkeri. Da politiet ankom stedet var det stille og rolig.

**VENNESLA: Kastet stein mot politibil

23.39** Mye folk resulterte i bråk og rakettskyting mot hus i Venneslaområdet. Den ampre stemningen førte til at det ble kastet stein mot politibilen da patruljen ankom stedet. Ingen kom til skade i brudljen og situasjonen roet seg raskt ned.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

23.31** Politiet fikk melding om innbrudd i en bil i Torridalsveien. Da politiet kom frem til stedet stakk tyven fra stedet.

**NEDENES: Fyrverkeribråk

23.39** Politiet rykkt ut til Nedenes ungdomsklubb etter å ha mottatt melding om uvettig fyrverkeribruk og bråk fra ungdommene på stedet. Uroen dempet seg da politipatruljen ankom stedet.

23.50 En person ble påført kutt i bakhodet etter en slåsskamp utenfor Bakke idrettshus. På dette tidspunktet er kapasiteten til politiet sprengt, og det er i den forbindelse ikke blitt pågrepet noen gjerningsmann etter episoden.

**FLEKKERØY: Klage på fyrverkeri

23.54** Politiet fikk melding om to ungdomsgjenger som skjøt raketter mot hverandre i rundkjøringen på Flekkerøy. Noe de ifølge operasjonslederen ikke har vært alene om i nattens løp.

— At ungdomsgjenger har drevet å skutt raketter mot hverandre har skjedd overalt i natt, og er ikke noe spesielt for Flekkerøy, opplyser Austenaa, som forklarer at Flekkerøy langt fra er så ille, som mange tror når det gjelder nyttårsfeiring.

— Vennesla og Søgne er årets verstinger, slår operasjonslederen fast etter å ha gått igjennom hendelsene i politiloggen.

Ungdomsgjengene på Flekkerøy gav seg med rakettskytingen da politiet ankom stedet.

**FLEKKEFJORD: Feststemt gjeng lagde leven

23.59** En feststemt gjeng lagde leven og kvalm på Brogata i Flekkefjord. Da politiet ankom stedet hadde gemyttene dempet seg og politiet rapporte om at det var stille og rolig på stedet.

**FARSUND: Fyrte av rakett mot vindu

00.02** En eldre dame meldte selv fra til politiet etter at en rakett ble fyrt av og knuste vinduet i boligen til kvinnen. Det ble også meldt fra til politiet om brennende raketter, som ble lagt utenfor husdørene til folk i området. Disse ble slukket av beboerne selv.

**TVEDESTRAND: Klage på fyrverkeri

00.03** Politiet mottok klage på uvettig rakettskyting i Tvedestrand.

**GRIMSTAD: Mistenker dynamittbruk

00.03** Politiet fikk melding om bruk av dynamitt utenfor et idrettshus i Grimstad. Det ble sendt en patrulje til stedet, som ved nærmere undersøkelser ikke fant noe tegn på bruk av dynamitt.

**MANDAL: Fikk rakett i halsen

00.04** En person ble sendt til legevakten etter å ha fåtten rakett i halsen. Ifølge politiet var det ikke behov for ambulanse, men vedkommende ble likevel sendt til legevakta for en sjekk. Ifølge politiet skal vedkommende sluppet fra det uten alvorlige skader.

**KRISTIANSAND: Uvettig bruk av raketter

00.09** Politiet fikk klage på uvettig bruk av raketter ved Gyldenløvesgate i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Rakett mot hus

00.12** Politiet mottok melding om flere raketter som er blitt blir skutt mot et hus i Torridalsveien. Det var rolig på stedet da politiet kom frem.

**KRISTIANSAND: Skjøt raketter mot vindu

00.14** Ifra Kobberveien på Tinnheia ble det meldt fra om rakettskyting mot rekkehus og blokkene på stedet. Bråkmakerne stakk av da politiet kom frem til plassen.

**FLEKKEFJORD: Rakett mot vinduer

00.16** Politiet fikk melding om raketter som ble skutt mot hus.

**FLEKKEFJORD: 15-åring anmeldt

00.20:** Ei 15 år gammel jente fyrte av hjemmelaget fyrverkeri i Kirkegata. Hun ble anmeldt av politiet.

**KRISTIANSAND: Klagde på fyrverkeri

00.24** Beboere i Vågsbyd klagde på uvettig rakettskyting i området.

**KRISTIANSAND: Lagde kvalm - ble slått ned

00.20** En 24 år gammel mann ble slått ned i Suldalsveien etter at han gjentatte ganger skjøt raketter mot folk som oppholdt seg på stedet. 24-åringen havnet i slagsmål og ble deretter slått ned. Ifølge politiet var det ikke behov for ambulanse på stedet.

**LILLESAND: Ville tilstander

00.26** Politiet rykket ut til det som ble meldt inn som ville tilstander i Strandgata i Lillesand. Situasjonen roet seg ned da politipatruljen ankom stedet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å trenge seg inn

00.30** På en fest på Bråvannsplatået ble det meldt fra om ubudne gjester, som forsøkte å ta seg inn i boligen på stedet. Da politiet ankom, stakk de ubudne gjestene fra stedet.

**KRISTIANSAND: Satt i arresten

00.30** En overstadig beruset kvinne (30) ble innbrakt og satt i fyllearresten.

**FEVIK: Slåsskamp og fyrverkeri

00.31** Politiet mottok klage på fyrverkeri og slåsskamp i Fevik-området. Da politiet kom frem til stedet ble det meldt om stille og rolige tilstander.

**VENNESLA: Slått ned

00.35** Poltitiet fikk melding om en mann som har blitt slått ned i Vennesla. Da politiet kom frem til stedet var det så kaotisk at det ble umulig for politiet å finne gjerningsmannen. Ingen ble pågrepet i forbindelse med hendelsen.

**HOVDEN: Kranglet så fillene føyk

00.36** Politiet fikk inn melding om en krangel som resulterte i en slåsskamp på Hovden nyttårsnatten.

**EVJE: Kastet ut av pub

00.37** En person ble kastet ut av Terrassen Pub på Evje. Vedkommende ble sjekket av ambulansepersonell, men skal ifølge politiet ha sluppet fra utkastelsen uten skader.

**MANDAL: Kjørt til legevakta

01.02** En mann ble kjørt til legevakta etter å ha blitt slått ned i Mandal sentrum. Slaget kom som et resultat av en slåsskamp som mannen havnet i.

**VENNESLA: Vold mot offentlig tjenestemann

01.05** En 24 år gammel mann ble brakt til arresten etter å ha vært i besittelse av ulovlige tabletter og utøvd vold mot en av de offentlige tjenestemennene. Mannen var også synlig beruset.

**ARENDAL: klagde på fyrverkeri

01.08** Beboere i Helle klagde til politiet på uvettig bruk av fyrverkeri. Da politiet kom frem var det stille på stedet.

**SØGNE: Brann i søppelcontainer

00.38** Brannvesenet slukket en brann i en søppelcontainer på Høllen i Søgne.

**VENNESLA: Satt i arresten

00.46** En 19 år gammel mann ble satt i arresten etter å ha nektet å etterkomme ordre fra politiet om å fjerne seg fra stedet han oppholdt seg.

**KRISTIANSAND: Sprengte postkasser

00.47** Beboere på Hellemyr meldte fra om postkassesprengning.

**KRISTIANSAND: Sprengte postkasser

01.22** Politiet fikk melding om sprengte postkasser på Slettheia i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Slukket brann

01.40** Politiet slukket en brann i en søppelcontainer på Hånes.

**KRISTIANSAND: Truffet i mage av rakett

01.49** Vill skyting av raketter mot folk fører til at en av personene til stede ble truffet av en rakett i magen. Rakettskytingen fant sted utenfor Karuss skole i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Sprengte postkasser

01.49** Fra Suldalsveien i Kristiansand ble det meldt fra om sprengning av postkasser.

**VENNESLA: Slukket brann i container

01.55** Brannvesenet slukket en brann i en container på Moseid i Vennesla.

**KRISTIANSAND: Sprengte postkasser

02.15** Politiet fikk nok en melding om sprengte postkasser.

**KRISTIANSAND: Slo til to jenter

02.20** En mann ble anmeldt for å ha slått til to jenter i Skippergata i Kristiansand. Politiet har en mistenkt i saken. Han er foreløpig ikke pågrepet.

**ARENDAL: Brann i søppeldunk

02.30** Brannvesenet slukket en brann i en søppeldunk.

**VENNESLA: Klagde på fyrverkeri

02.39** Politiet fikk melding om uvettig bruk av fyrverkeri i Vennesla.

**TVEDESTRAND: Klagde på fyrerkeri

00.39** Beboere på Tvedestrand klager til politiet over fyrverkeribråk.

**KRISTIANSAND: Klagde på bråk

00.22** Beboere ved suppa i Vågsbygd klager over bråk til politiet. En patrulje ble sendt til stedet. Ved ankomst hadde situasjonen roet seg på stedet.

Forsøkte å stikke fra politiet - hoppet i havet

**FARSUND: Blødde neseblod

01.30:** En person blødde fra nesa etter et slagsmål i sentrum. Offeret vurderer å anmelde saken.

**ARENDAL: Tatt med 1,58 i promille

02.26** En 28 år gammel mann ble tatt med 1,58 i promille. I bilen satt også den 23 år gamle eieren av bilen, som også ble tatt med inn av politiet.

KRISTIANSAND: Fyrte av raketter i taxikøen

**ARENDAL: Slo til til en kvinne

02.26** I Nygårdsveien i Arendal ble en kvinne angrepet av en mann. Mannen skal ha langet ut og slått til kvinnen. De to skal være kjenninger av hverandre. Mannen ble tatt med inn av politiet, og kvinnen vurderer å anmelde forholdet.

**FARSUND: Husbråk

02.43** Politiet ble tilkalt av en mann på stedet, som ønsker å få fjernet hans kvinnelige sambier fra stedet. Etter å ha oppsøkt boligen bestemte politiet seg for å fjerne mannen fra stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring

02.26** En 19 år gammel bilist ble stoppet og tatt med inn til politiet mistenkt for promillekjøring. Mannen måtte avlegge blodprøve.

**FARSUND: Ville på fest

02.52** Ubudne gjester trengte seg inn på fest i Farsund.

**MANDAL: Slått ned

02.53** En mann ble slått ned ved kinoen i Mandal. Da patruljen ankom stedet kviknet vedkommende til og det var, ifølge politiet, ikke behov for å tilkalle ambulanse etter at mannen ble påført en kilevink.

**VENNESLA: klage på uvettig bruk av fyrverkeri

02.22** Politiet fikk inn melding hvor beboere klagde på uvettig bruk av fyrverkeri.

**KRISTIANSAND: Rakett utløste brannalarm

02.30** En rakett utløste brannalarmen på Krossen skole etter at den traff og knuste et av vinduene og skapte røykutvikling i bygget. Ved nærmere sjekk ble det ikke registrert noen brann eller skader på skolen utover det knuste vinduet.

**HOVDEN: Ubedt gjest i hytta

03.15:** Politiet mottok en klage fra Hovdestøylen. En uvelkommen gjest hadde tatt seg inn i ei hytte. Da politiet kom til stedet var mannen forduftet.

**FEVIK: Sjåfør uten førerkort

03.18:** Politiet stoppet en sjåfør som viste seg å ikke ha gyldig førerkort. Mannen som kjørte, en 27 år gammel mann fra distriktet, vil bli anmeldt for forholdet.

**VENNESLA: Knuste flasker

03.20:** En gjeng drev og knuste flasker ved Esso-stasjonen. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut til stedet.

**KRISTIANSAND: Slåssing i byen

03.31:** Politiet fikk melding om slåssing ved restauranten Havanna. De involverte hadde forlatt stedet da politiet kom.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra 7-eleven

03.47:** En nasker var på ferde på 7-eleven i Tollbodgata. Mannen er fremdeles ukjent for politiet.

**ARENDAL: Banket kona

04.00:** En dame ble slått av mannen ved Shell-stasjonen i Myreneveien. De involverte var dratt fra stedet før politiet ankom.

**ARENDAL: Knep fyllekjører

04.13:** En mann fra Arendal vil bli anmeldt for fyllekjøring, etter å ha kjørt med 0,92 i promille.

**GRIMSTAD: Dynamittfest

04.13:** Det meldes om kraftige drønn fra skytebanen på Imenes. Politiet kommer til stedet og finner en gjeng festdeltakere. Ingen av dem vedkjenner noen befatning med sprengstoff.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

04.13:** Enda en brann oppstår i en søppeldunk. Denne gangen ved Hånes skole. Ingen ble tatt for forholdet.

FLEKKEFJORD: Båter for millioner ødelagt i brann

**GRIMSTAD: Krakilsk sønn

05.05:** Politiet får melding om at sønnen i huset har slått seg vrang. Politiet får roet situasjonen.

GRIMSTAD: Kvinne påkjørt

**GRIMSTAD: Slåssing ved brannstasjonen

05.38:** Flere stykker fikk juling i et smug ved brannstasjonen. Ingen ville innrømme slåssingen til lovens lange arm.

**SØGNE: Sprengte postkasser

05.00:** Flere postkasser ble sprengt i Sandvikveien av ungdommer. Politiet har ikke funnet gjerningsmennene.

**HÅNES: Ny søppelbrann

06.29:** Brannvesenet slukker en brann i en søppelkasse i Miseronstien.

**KRISTIANSAND: Tok promillekjører

07.35:** En person mistenkt for fyllekjøring i Tynneverksveien ble tatt med til kontroll.

**ARENDAL: Knuste vinduer

09.09:** Fire vinduer er blitt knust ved Birkenlund skole. Politiet har ingen mistenkte.