Politiet skriver på Twitter at en mann i 20-årene skal ha blitt kraftig banket opp og ranet på Vigrestad en gang søndag morgen. Mannen er fraktet med ambulanse til akuttmottaket på sykehuset, men var ved bevissthet da han ble kjørt inn.

Politiet skal ha pågrepet flere personer, mistenkt for ugjerningen i en bil på motorveien ved Schankeholen 09.45 søndag morgen.

Politiet er godt i gang med taktisk og teknisk etterforskning. Politiet melder at både fornærmede og gjerningsmenn tilhører et belastet miljø. Det skal ikke ha vært en biljakt.

– Vi fikk melding om en person som var blitt ranet av flere gjerningspersoner, og vi satte raskt i gang etterforskning og etterretning. Det gjorde at vi traff på denne bilen på E39 på vei nordover. Vi har pågrepet noen av disse i bilen, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Brit Randulff til Aftenbladet.

LES OGSÅ:

Politiet opplyser til Aftenbladet 13.15 søndag at tre personer er pågrepet, mistenkt for gjerningen. Politiet skal om kort tid til SUS for å ta avhør av den fornærmede.

Det har ikke lykkes Aftenbladet å komme i kontakt med SUS.