VENNESLA: Medeier Agnar Espegren i næringsparken er glad for at de sist uke landet avtalen med A3. — De flytter inn under der hvor byggvaresenteret kommer. De har leid et lokale på 1700 kvadratmeter til lager og distribusjon og åpner 1. januar, bekrefter Espegren.

Daglig leder i A3 ressurs, Reidar J. Hanssen, sier det var viktig for bedriften å etablere seg på Hunsøya. De vil fortsatt ha sin hovedbase på Kvarstein, men flytter ut fra lokalene de har hatt på Lomtjønn.

— Det var viktig for A3 å komme inn på Hunsfos, fordi næringsparken etter hvert vil bli et sted med mange arbeidsplasser. Vi håper jo at vi kan få oppdrag fra bedrifter her, sier Hanssen.

Det er Vennesla kommune som eier A3 ressurs. Den har totalt 20 ansatte og har rundt 120 tiltaksplasser Bedriften hjelper blant annet uføretrygdede og de som er under utredning til å ivareta restarbeidsevnen. Ifølge Hanssen er A3 Vest-Agders nest største tiltaksarrangør målt i antall tiltaksplasser etter Varodd i Kristiansand.

— Etableringen på Hunsfos vil i første omgang være med tanke på lager og distribusjon for firmaer vi samarbeider med, sier daglig leder Reidar J. Hansen.

I skrivende stund er det hektisk aktivitet på det nedlagte fabrikkområdet. Hunsfos byggvaresenter åpner sin butikk i 2000 kvadratmeter 1. mars neste år. Flere er på vei inn.