**KRISTIANSAND: Hærverk

00.17** Politiet mottar melding om ramponering av en bussbu i Trymsvei like ved Oddernes kirke. Da politiet ankom stedet pågrep de en 19 år gammel mann for forholdet.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

01.20** En 23 år gammel kvinne skal ha slått en mann i slutten av 30-årene på Rederiet i Kristiansand, slik at han fikk en kul. Ifølge politiet avventer de nå anmeldelse i saken.

RISØR: Hotellgjest skapte leven

Natt til onsdag får politiet melding fra det Lille Hotel i Risør om en kvinnelig gjest som skriker og lager leven i bakgården. Ifølge politiet var kvinnen svært beruset. Etter å ha nektet å roe seg ned, ble hun til slutt overtalt til å gå opp på hotellrommet igjen til glede for natteroen.

**KRISTIANSAND: Bevisstløs mann

03.10** Personer observerer en bevisstløs mann i krysset av Dronningens gate og Kronprinsens gate i Kristiansand sentrum. Politiet varslet amk og kjørte deretter med en patrulje til stedet. Da de kom fram var mannen oppegående. Han ble likevel sjekket av ambulansepersonell og deretter kjørt til en kamerat for nattely.

BIRKENES:

**MANDAL: Innbrudd i to biler

12.26:** Det meldes om innbrudd i to biler ved Frøysland skole. I den ene bilen er det slått inn ei rute og stjålet ei veske. I den andre er det også knust ei rute, og stjålet en del kort og en lommebok.

**ARENDAL: Full på busstopp — med ladd pistol

12.45:** Les saken her.

**BYKLE: Kjennemerke forsvunnet

12.51:** Det meldes om at det har blitt stjålet et skilt fra en moped.

**ÅSERAL: Hytteinnbrudd

13.01:** Tyver har brutt seg inn i to hytter i Fossdal og fått med seg noen påhengsmotorer.

**MANDAL: Mistet førerkort etter kontroll

13.54:** UP har en kontroll på riksveien ved Mandal, og stanser en bil i 74 km/t i en 60-sone. Sjåføren mister lappen på grunn av for stor prikkbelastning.

ÅMLI:

**LINDESNES: Lyste med laser

20.00** En eller flere ungdommer lyste med laser påforbipasserende biler ved rundkjøringen på Vigeland ved 20-tiden. Dapolitiet kom fram til stedet, var ungdommene vekk. Politiet karakerisererlaser-leken som livsfarlig. Får en sjåfør laserstrålen i øyet, blir vedkommendetotalt blendet.

**VENNESLA: Tatt på fersk gjerning

22.00** Ved 22-tiden ble tyver oppdaget mens de stjaldiesel på Stallemo. Folk som bor påstedet forsøkte å stenge tyvene inne, men de kom seg unna ved å kjøre over etjorde.