**GRIMSTAD: Høy musikk

23.07** Politiet har vært på en adresse i Grimstad og dempet musikken etter at det kom klage om høy musikk fra en fest.

**GRIMSTAD: Kvinne med besøksforbud knuste vindu

00.39** En person ringte politiet og fortalte at en kvinne som hadde besøksforbud til innringeren, nå var utenfor huset. Kvinnen knuste blant annet en vindusrute i en bil som sto utenfor huset. Da politiet kom, fant de ikke kvinnen.

**ARENDAL: Fant narkotika

01.40** Politiet stoppet en bil på riksvei 402 ved Helle. I bilen fant de mindre mengder hvitt pulver, som sannsynligvis er amfetamin. En 23 år gammel mann fra Østlandet ble pågrepet.

**GRIMSTAD: Kastet ut fra fest

03.03** Det kom melding om bråk og slåssing fra en adresse i Grimstad. Navngitte personer lagde bråk. Kamerater sørget for at en person som hadde blitt kastet ut fra leiligheten, forlot stedet.

**FLEKKEFJORD: Slo etter politibetjenter

03.17** Politiet dro til Maritim Fjordhotell etter tips om at en beruset mann lagde bråk på utsiden. Da de kom frem, begynte mannen å slå og sparke etter politibetjentene. Den 23 år gamle Flekkefjord-mannen ble kjørt til arresten i Kristiansand og anmeldt for forulemping av offentlige tjenestemenn.

**KRISTIANSAND: Taxikunde slo seg vrang

03.17** Regningen var kommet opp i 350 kroner da drosjeturen endte på Vågsbygdveien. Ingen av kundens kredittkort virket. Etter hvert hisset kunden seg opp, og tok blant annet tak i sjåføren. Vedkommende forlot til slutt stedet uten å betale for seg. Drosjesjåføren vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for narkotikabruk

03.41** En 40 år gammel mann fra Arendal-området ble pågrepet i Lømslandsvei. Han er mistenkt for å ha brukt narkotika.

**ARENDAL: BMW-sjåfør stakk fra politiet

04.15** Politiet ønsket å stoppe sjåføren av en sølvgrå BMW stasjonsvogn på E 18 øst for Arendal. Sjåføren nektet å stoppe, og kjørte av E 18 ved Saltrød. Politiet fulgte etter bilen til Tromøya, der sjåføren forsvant. Senere på natta ble bilen observert i Langsæ-krysset, men også denne gangen klarte sjåføren å komme seg bort uten at politiet fikk tak i vedkommende. Politiet har registreringsnummeret på bilen og opplysninger om hvem som kan ha kjørt.