**SONGDALEN: Trafikkulykke

22.57:** Det meldes om en trafikkulykke med en lastebil mot personbil involvert på fylkesvei 461 ved rundkjøringen i Nodeland. Føreren av personbilen ble kjørt til legevakt for sjekk. Hendelsesforløpet er fortsatt noe uklart

**KRISTIANSAND: Krangling

22.59:** Politiet får melding om krangling på Victoria pub. En kvinne har gått i fysisk til angrep på en vakt og blir bortvist fra stedet. Politiet kommer ikke til å følge opp saken videre før det foreligger en anmeldelse

**LYNGDAL: Sjalusikrangel

23.04:** Det har vært en slåsskamp utenfor Jonas B. Gundersen i Lyngdal. Politiet kom på stedet og da hadde ting roet seg noe ned. Krangelen hadde bakgrunn i at to «kamphaner» begge ved ett eller annet tidspunkt skal ha hatt forhold til samme kvinne. Politiet kommer ikke til å foreta seg noe mer før det forekommer en eventuell anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markens

00.30:** Politi og ambulanse rykker ut til en slåsskamp i Markens gate. Fornærmede skal ha brukket nesa mens gjerningsmannen skal ha løp fra stedet. Politiet har en beskrivelse av gjerningsmannen og har opprettet sak på forholdet.

MANDAL : Kjørte rundt på punktert dekk

TVEDESTRAND: Kastet i vannet da båt traff skjær

**KRISTIANSAND: Slo til vakt – havnet i arrest

02.08:** Det kommer en melding om at en person skal ha slått til en vakt på utestedet Havana Etcetera. Vedkommende blir tatt hånd om av vaktene som ikke ønsker å anmelde forholdet. Personen blir pålagt å holde seg unna sentrum.

En time senere møter politiet på samme person i sentrum. Han blir da konfrontert med at han skulle holde seg unna byen. Personen slår seg vrang og under transporten til arresten ødelegger han en del av celledelen på politibilen. Den 22 år gamle mannen fra Kristiansand tilbringer natten i arresten og kan vente seg en anmeldelse.

KRISTIANSAND: Stakk fra bensinregning

YX på Hånes melder at en sort BMW har stukket fra bensinregningen. Politiet har registreringsnummeret på bilen og bensinstasjonen melder at de ønsker å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slo til to personer

03.58:** En patrulje i Kristiansand kommer over en kar som har slått ned to personer i Markens gate. Personen er uregjerlig og er ikke villig til å roe seg ned. Da politiet pågriper personen spytter og slår han etter politiet og blir dermed anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

KVINESDAL : Ble banket opp hjemme

LYNGDAL: 16-åringer kjørte i parkert bil

**RISØR: Etterkommet ikke politiets pålegg

08.15:** Politiet i Risør møter på en person som blir tatt for urinering. Han blir bortvist av politiet, men når politiet kommer tilbake til samme sted 09.48 er personen der fortsatt. Han blir pågrepet for å ikke ha etterkommet politiets pålegg

**VEGÅRSHEI: Bil i fjellveggen

09.52:** Det blir meldt om at en bil har truffet fjellveggen mellom Ubergsmoen og Myra i Vegårshei. De første meldingene går på at det ikke er personer på stedet. Politiet avventer rapport fra patruljen på stedet

ARENDAL: Sovende ble bortvist

10.23: En person sov utenfor biblioteket I Arendal. Patruljen stablet vedkommende på beina, og viste ham bort.

ARENDAL: Smell fra båt

10.49: Det kom en melding om et kraftig smell fra Storesand ved Fevik. Smellet kom fra en båt som befant seg i området. Den gikk inn til Fevik båthavn, og forsvant deretter for politiets øyne.

NEDENES: Husbråk

13.29: Det ble meldt om husbråk på Nedenes I Arendal. En person var utagerende, men roet seg etter at politiet meglet.

ÅMLI: Stjal bilskilter

14.22: Skiltene stjålet fra en bil som stod parkert ved Nelaug-krysset I Åmli, har nummeret PC 87991.