KRISTIANSAND: Restaurantbråk

01.30: Vaktene på utestedet Leopold stopper en politipatrulje for å melde om en vanskelig gjest (18). Gjesten blir tatt med til drukkenskapsarresten og anmeldt for ordensforstyrrelser.

MANDAL: Full slåsskamp

01.30: Politiet fikk telefon fra en mann som meldte om full slåsskamp på Bankesletta. Politiet rykket ut med et par patruljer og fikk kontroll på situasjonen. Politiet anmelder én person for bæring av kniv på offentlig sted. Det er uklart om partene vil anmelde hverandre.

ARENDAL: Restaurantbråk 2

01.40: Vaktene ved Madam Reiersen melder om problemer med en gjest. En mann i 40-årene innbringes til arrest og anmeldes for ordensforstyrrelser.

MANDAL: Restaurantbråk 3

01.40: Vaktene ved Greven i Mandal sentrum melder om gjester som lager bråk. Et par patruljer rykker ut og saken blir ordnet på stedet.

KRISTIANSAND: Restaurantbråk 4

En gjest i 20-årene blir kjørt til drukkenskapsarresten og anmeldt for ordensforstyrrelser etter å ha blitt tatt hånd om ved en restaurant i sentrum.

FARSUND: Kjørte med blålys

03.00: En mann i 20-årene blir anmeldt for å kjøre med blålys i grillen på bilen, samt kjøre uten kjennemerke. Det er en patrulje som oppdager forholdet og anmelder mannen.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

03.00: Det meldes om slåsskamp i krysset Vestre strandgate og Gyldenløves gate. Saken blir først ordnet på stedet og to personer bortvises.

– Den ene blir påtruffet en halvtime senere på nesten samme sted. Han ble da innbrakt til stasjonen og anmeldt for ordensforstyrrelser, opplyser Bård Austad, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til fvn.no.

BIRKENES: Uten førerkort

03.05: En mann i 20-årene blir stanset uten førerkort i en trafikkontroll på Birkenes.

KRISTIANSAND: Promillekjøring

En mann i starten av 20-årene mistenkes for promillekjøring etter å ha blitt stanset i Elvegata. Mannen kjørte en moped og ble tatt med til lege for å avlegge blodprøve. Mannens førerkort ble dessuten beslaglagt.