KRISTIANSAND: Klokka 01.02 tok tyvene seg inn ved Joker-butikken i Grostølveien. Tyvene brøt seg gjennom gitterporten innenfor hovedinngangen og brukte et kubein for å komme seg gjennom skyvedørene som fører inn i butikklokalet.

Se innbruddsvideo i toppen av saken.

Gitterporten har fått tydelige skader. Rett utenfor står fluktbilen, en mørkebrun bil. Politiet mener at bilen muligens kan være en beige Mazda 323 1993-modell med kjennemerke PX29730 som ble stjålet i Søgne i helga.

– De har jobbet veldig effektivt. De har dratt løs en cashguard og den drar de ut av butikken. Det skal ikke ha vært noe særlig utbytte, men det ble gjort mye skade, konstaterer avsnittsleder ved allmennsavsnittet på Kristiansand politistasjon, Petter Sandell, overfor fvn.no.

Inne i lokalet brukte de fire tyvene rå makt for å få tak i cashguard-systemet. Butikkledelsen har opplyst til politiet at det ikke var penger i systemet i natt.

Tyvene forsøkte også å få med seg penger fra en tippekasse, men tyven fant ikke annet enn kvitteringer. Heller ikke i kasseapparatet var det penger å finne.

– Har politiet noen mistenkte?

– Nei, vi er helt åpne i forhold til det, sier Sandell i politiet, som betegner innbruddet som litt spesielt. Det skal ikke ha skjedd lignende tyverier i området den siste tiden.

Politiet ber om at publikum som kan ha sett noe om å ta kontakt med politiet på telefon 02800.