**SØGNE: Motorstopp

16.55:** En bil får motorstopp i Trysbakken. Til alt overmål står bilen i forbikjøringsfeltet. Politiet rykker ut for å få fjernet bilen som stod trafikkfarlig til.

**KRISTIANSAND: Syklist påkjørt

17.12:** En seks år gammel gutt på sykkel blir påkjørt like ved rundkjøringa på Flekkerøya. Gutten blir kjørt til legevakten i ambulansen, men skal kun være lettere skadd. Vitner på stedet sier at gutten har syklet ut i veien uten å se seg for, og at bilen, som kom i relativt lav hastighet, ikke hadde mulighet til å få stoppet tidsnok til å unngå seksåringen.

**KRISTIANSAND: Hasjtatt

18.06:** Tollvesenet melder om at de har stoppet en 37 år gammel mann fra Rogaland. Rogalendingen var på vei i land fra Superspeed, da Tollvesenet stoppet ham. Han hadde 25 gram hasj på seg, og ble pågrepet av politiet.

**ARENDAL: Promille på sjøen

18.20:** Politibåten i Arendal stoppet en 41 år gammel mann fra Arendal i båt. 41-åringen hadde en promille på 1,6, og ble dermed pågrepet.

**ARENDAL: Stjal mobil

18.52:** En huseier på His i Arendal kommer over en mann med østeuropeisk utseende som har vært inne i hans hus. Inntrengeren har stjålet med seg en mobiltelefon, og klarte å komme seg unna. Politiet har fått en beskrivelse av bilen tyven kjørte.

**TVEDESTRAND: UP-kontroll

19.12:** UP har hatt kontroll ved Godderstad i Tvedestrand. To bilførere fikk beslaglagt førerkortet grunnet for høy fart. En kvinne og en mann må finne seg i å bruke alternative transportmidler i fremtiden.

**TVEDESTRAND: Hytteinnbrudd

20.46:** En hytteier ankommer hytta si i Tvedestrandsfjorden. Der har eieren ikke vært siden i fjor sommer, og synet som møter eieren er knuste ruter og masse rot. Det ser imidlertid ikke ut som noe er borttatt.

**KRISTIANSAND: Beslaglagt førerkort

20.51:** En UP-patrulje stopper en 27 år gammel mann fra Kristiansand i Randesund.. Patruljen har målt gjennomsnittsfarten på 27-åringen i 80-sonen, og den var på 120 km/t. Dermed må kristiansanderen klarer seg uten førerkort en periode.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter

21.49:** Politiet får melding om at fire ruter er knust på et brakkerigg. Brakkerigget er innredet som midlertidig klasserom for Karl Johan Minnes skole. Politiet rykker ut for å kikke, men alt er stille og fredelig når patruljen ankommer.

**ARENDAL: Promille

22.04:** Politibåten i Arendal stopper på ny en båtfører i Arendal som mistenkes for promille. Båtføreren blir kjørt til legevakta for en blodprøve.