**KRISTIANSAND: Innbrudd i parkeringshus

00.40** fikk politiet melding om at Securitas hadde pågrepet en mann som hadde brutt seg inn et parkeringshus i sentrum. En politipatrulje ble sendt til stedet. Mannen, som var i besittelse av et stjålet kamera, ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Stjal øl

00.50** fikk politiet melding om at de ansatte ved First Hotel Kristiansand hadde fersket en kvinne som forsynte seg med øl fra et kjøleskap. Den 20 år gamle kvinnen ble dimittert fra stedet etter at politiet hadde sikret seg hennes personalia. Politiet venter nå på en anmeldelse fra hotellet.

**MANDAL: Slagsmål

00.41** fikk politiet melding om slåssing på utsiden av en adresse i Mandal. To politipatruljer ble sendt til stedet. Da de kommer frem viser det seg at situasjonen er ganske uoversiktlig. Etter å ha notert ned personalia på flere bestemte politiet seg derfor for å avslutte festen.

**EVJE OG HORNNES: Promillekontroll

02.50** avholdt politiet i Evje en promillekontroll på rv. 42. 30 bilister ble kontrollert. Resultatet var ett forenklet forelegg, ingen utslag på promille.

FARSUND: Mistet taxi – knuste rute

Politiet fikk i natt flere telefoner om ruteknusing ved Nytorvet i Farsund. En politipatrulje kjørte til stedet og gjerningsmannen ble pågrepet. Han forklarte ruteknusingen med at han hadde blitt forbannet da noen andre stjal ”hans” taxi.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bil

Politiet fikk melding om at det i løpet av natten var blitt gjort innbrudd i en bil som stod parkert på Jernesheia. Flere vinduer i bilen var blitt knust. Cd-spiller og gps var blitt stjålet.

**ARENDAL: Forsøkte å stjele påhengsmotorer

09.40** fikk politiet melding om forsøk på grovt tyveri av fire store påhengsmotorer fra en båtforretning på Kystveien. Tyvene ble avbrutt før de fikk motorene med seg. En politipatrulje og krimteknikere har vært på stedet, og politiet har sikret seg spor i form av overvåkningsbilder og video.

**KRISTIANSAND: Promillekjører

11.50** pågrep UP en sjåfør etter mistanke om promillekjøring. Vedkommende ble tatt med til legevakten for en blodprøve, og det ble opprettet en sak på forholdet.

ARENDAL: Fikk elg i fronten

Politiet fikk lørdag formiddag melding om at en bil hadde fått en elg i frontruta på rv. 410 ved Strengereid. Elgen traff bilens frontrute og stakk så til skogs. Hverken sjåfør eller passasjerer kom til skade i hendelsen. Viltnemda er blitt varslet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i sommerhus

15.11:** En huseier meldte fra om innbrudd i et sommerhus på Topdalsveien i Tveit. Innbruddstyvene har rasert og knust en del inventar i hytta og stjålet diverse verktøy. En politipatrulje har vært der og gått gjennom stedet med eieren. Den fulle oversikten er ikke klar. Saken vil bli fulgt opp.

**KRISTIANSAND: Høy musikk på dagen

16.23:** Politiet dro til en adresse i Dronningensgate der en mann spilte høy musikk til sjenanse på naboene. Han fikk klar beskjed om å holde musikken på et lavt nivå. — Dersom han ikke overholder dette, blir anmeldelse neste skritt. Nå har han fått en sjanse, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt.

**MANDAL: Kjørte av veien

16.37:** En bil kjørte av veien ved Fasselandsvannnet i Mandal. Ingen personer kom til skade i uhellet, men bilen fikk materielle skader. Bilbergingskjøretøy er på stedet for å få bilen opp på veien igjen.

**VENNESLA: Stjal gitarutstyr

16.48:** En mann på Øvrebø i Vennesla meldte fra om innbrudd i huset. Tyver har tatt seg inn i huset hans. Foreløpig finnes det ikke oversikt over hva som er tatt, men mannen savner noe gitarutstyr. Saken vil bli fulgt opp av lensmannskontoret.