GRIMSTAD: Utagerende ungdom bar kniv

17.48: En 14 år gammel i besittelse av en kniv oppførte seg utagerende ved en barnevernsinstitusjon Rådyrveien. Politi og ambulanse rykket ut til stedet, og har kontroll på ungdommen.

ARENDAL: Sju hester på rømmen

08.56: Melder har fått besøke av sju ukjente hester på eiendommen i Gjennestadveien. Ring 02800 dersom du savner hestene. Les saken her.

MANDAL: Sperret inne bilist i stjålet bil

02.48: I Trybakken blir en 36 år gammel mann pågrepet i stjålet bil. Han sperres inne i forbindelse med veiarbeid av bilist og arbeidsfolk slik at han ikke fikk anledning til å kjøre videre. Pågrepet uten dramatikk. Mannen er en kjent biltyv-fremstilles for utvidet blodprøve og innsatt arrest. All honnør til publikum som først meldte om vinglete kjøring i høy hastighet-deretter sørget for å hindre videre kjøring.

ÅMLI: Kald tysk turist

02.37: Politiet får melding om "sovende" mann inne i minibanken. Utenfor står det en mc. Viser seg å være en tysk turist som hadde behov for å varme seg før han fortsetter ferien i Norge.

VENNESLA: Innbrudd i sportsbutikk

01.50 I Torsbyveien har det vært innbrudd i sportsbutikk. Det er knust en rute i butikken, og stjålet kniver og penger. En mann på 25 er pågrepet på bopel og innbrakt til arresten.