— Jeg har i dag (søndag 1. påskedag, red. anm.) gitt daglig leder Joachim Eriksen og en annen ansatt sparken på dagen. Årsaken er at de uten tillatelse har arrangert en privatfest i lokalene til Karma nattklubb, sier eier Torfinn Johansen.

Fædrelandsvennen hadde i påsken en sak om de to kameratene Fredrik Kabdebo Nordhammer (19) og Stefan De Souza Fredriksen (20), som fortalte at de natt til fredag ble slått og sparket i hodet under en privatfest i lokalene til Karma nattklubb.

Eieren var på ferie

— De to som måtte gå på timen har misbrukt min tillit. De hadde fått i oppgave å føre tilsyn med lokalene mens jeg selv var på utenlandsferie, og hadde absolutt ikke fått lov til å benytte nattklubblokalene til private sammenkomster. Jeg forutsetter også at alt alkohol som ble servert der var medbrakt. I motsatt fall ville de ha stjålet drikkevarer fra utestedets varelager, sier Torfinn Johansen.

Joachim Eriksen svarte søndag ikke på Fædrelandsvennens gjentatte henvendelser på telefon og sms.Eieren av utestedet i Dronningens gate i Kristiansand starter nå jakten på en ny daglig leder, og håper ikke tumultene rundt dette vil skape for mye negativ blest for virksomheten hans.

Saken anmeldt

Fredrik Kabdebo Nordhammer og kameraten var søndag på Kristiansand politistasjon og leverte inn en formell anmeldelse, og avga nye forklaringer til politiet.

19-åringen sier politiet lovet dem å prioritere etterforskningen av saken.

Når det gjelder voldsepisoden, så sier Torfinn Johansen at partene har en noe forskjellig forklaring på hva som har skjedd. Han snakket mandag både med Fredrik Kabdebo Nordhammer (19) og Stefan De Souza Fredriksen.