**KRISTIANSAND: Hasjbeslag

01:30:** Tollvesenet har stoppet to biler med en person i hver. Bilene kom med danskefergen. Begge førerne er i besittelse av noen gram hasj. Politi til Hampa og innbringer begge som settes i arrest. Den ene er 30 år fra Kopervik, den andre 25 år— uten fast adresse.

**MANDAL: Tatt med amfetamin

02.35:** Patrulje har oppsøkt en adresse i Mandal sentrum der det er funnet litt amfetamin. To personer på stedet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Arrestert etter vindusknusing

02.50:** Alarm på avfall sør. Patrulje til stedet sammen med vaktselskap. Tar hånd om en kvinne som har knust vindu. Kvinne på 26 år settes i arrest.

**KRISTIANSAND: Arrestert for cannabisbesittelse

04.15:** Patrulje treffer kjent mannsperson 27 år ved Valhalla bensinstasjon, og finner mindre mengder cannabis på vedkommende. Mannen settes i arrest.

**KRISTIANSAND: Sovnet i kulden

04.48:** Melding om beruset mannsperson som sover på en benk i Wergelandsparken. Vedkommende skal være tynnkledd. Patrulje til stedet for å sjekke.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

04.57:** Patrulje innbringer en mann 22 år for besittelse av narkotika.

**FARSUND: Skadeverk på NAV-bygget

09.02:** Melding om skadeverk på NAV-bygget i Farsund, inngangsdøren er skadet.

**KRISTIANSAND: Falske nødmeldinger

10.31:** En person ringer inn falske nødmeldinger til både ambulanse og politi om slåssing og trusler på skole i Kristiansand. Vedkommende vil bli anmeldt for misbruk av nød meldinger og mobiltelefon vil bli beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Sovnet på toalettet

10.45:** Melding om en beruset person som ligger og sover på et toalett i Gyldenløvegården. Patruljen plukker opp vedkommende og kjører han hjem.

**FROLAND: Hadde stoff - manglet lappen

13.21:** Patruljen har stanset en bil hvor fører ikke har gyldig førekort samt at han er i besittelse av en liten mengde narkotika. Anmeldes for kjøringen og besittelse.

Mannen er 20 år.

**LYNGDAL: Påtraff påvirket mann

14.39:** Melding om mannsperson som kjører i påvirket tilstand. Politiet ser etter bilen, påtruffet.

**LYNGDAL: Tre biler i kollisjon

15.19:** Tre biler har kollidert ved Oftebro, ingen personskade men skaper trafikk kaos. Politiet til stedet for å dirigere trafikken. Ingen personskade. Bil som skulle svinge av, tre bakenforkjørende kjørte i hverandre.

**ARENDAL: Front mot

15.24:** Klikk her for egen sak:Trafikkulykke – to personbiler front til front, to personer skadet.

Alle nødetatene til stedet

En person i hver av bilene, En av bilene skal ha komt over i motgående kjørebane. Brann frigjorde en person som satt fastklemt. Begge kjørt til sykehus. Politiet regulerer trafikken forbi ulykkestedet.

Store materielle skader, foreløpig uklart skadeomfang på de skadde.

**KRISTIANSAND: Tatt på Claes Ohlson

15.53:** Butikktyv på Claes Ohlson v/Sandens senter. Mann 39 år anmeldt.

**FARSUND: Sprengningsuhell

16.24:** Klikk her for egen sak.Sprengningsuhell Hellevikveien. Entreprenør har gjennomført sprengning – knust 2 takplater på nabohus.

Patruljen ser på forholdet .

**KRISTIANSAND: Ruskjøring

17.09:** En mann (44) måtte avlegge prøver etter å ha blitt mistenkt for å ha kjørt i rusa tilstand på Frikstad.

**TVEDESTRAND: Ruskjøring

18.35:** En mann (19) ble stanset i Tvedestrand mistenkt for ruskjøring. Mannen måtte avlegge nødvendige prøver.

**GRIMSTAD: Tyveri

18.43:** - Mannsperson har vært innom og stjålet med seg lommebok og mobiltelefonen tilhørende ansatt på stasjonen, opplyser operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt. Hendelsen skjedde i forbindelse med et tyveri fra Esso Fevik. Politiet opplyser at det foreligger gode overvåkningsbilder og forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

19.10:** En butikktyv ble tatt på Rema 1000 i Tordenskjoldsgate. Tyven, en mann (38), var også i besittelse av ett gram hasj. Han anmeldes og ble puttet i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Filmet tyven som rappet penger

20.08:** Tyveriav cirka 4.000 kroner fra tippekassen ved Meny Albert. Tyveriet skal ha skjedd cirka klokken 17.30.Gjerningsperson filmet. Forholdet anmeldes.

**GYLAND: Hanket inn rabiat 26-åring

21.47:** Meldingom rabiat person på Gyland stasjon. Forsøker å ta seg inn i et hus i nabolaget.Patrulje sendt til stedet. Mann 26 år kjøres arresten Kristiansand.