Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Sveinung Alsaker, sier siste livstegn fra mannen, som familien hans kjenner til, er fra fredag.

— Vi setter onsdag inn Røde Kors Hjelpekorps og Norske Redningshunder i søket etter mannen, sier Alsaker til Fædrelandsvennen.

Uavklart

Mannen på 52 år ble etterlyst og meldt savnet mandag ettermiddag av sin familie, som ikke hadde hørt fra ham siden før helga.

— Vi har per i dag ikke noen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, påpeker Alsaker.Operasjonslederen sier at de ikke vet hvorfor mannen har forsvunnet, hvor han har vært eller nøyaktig når mannen forsvant.

Søker i turområde

52-åringen er rundt 1,75 cm høy, har grålig, halvlangt hår og er dårlig til beins, har stasjonssjef Odd Holum ved Risør politistasjon tidligere opplyst.

Letingen skal ifølge Alsaker nå bli foretatt rundt turområdet langs Presteveien, som er den gamle veien mellom Gjerstad og Vegårshei, som følger en elv.

— Vi har søkt i nærområdet og har nå valgt å søke langs denne veien. Operasjonssentralen styrer leteaksjonen sammen med lokalt politi, sier operasjonslederen.