5 RUNE NILSSEN

Keeper: Solid med ballen i beina. Kan ikke lastes for målene. Surret en del mot slutten.4 STEINAR PEDERSEN

Forsvar: Svært aktiv offensivt. Horribel feilpasning som førte til 2-0. Falt med resten av laget.4 ATLE ROAR HÅLAND

Forsvar: Lagde frisparket som endte med 1-0 til Bryne. Flink til å sette offsidelinjen.5 LARS MARTIN ENGEDAL

Forsvar: God plasseringsevne. Valgte gjennomgående fornuftige løsninger. Glapp markeringen på 1-0.3 MARIUS JOHNSEN

Forsvar: Trøbbel med Mong gjennom hele kampen. Avslørt flere ganger på tempoet.5 FREDRIK STRØMSTAD

Midtbane: Skuddvillig. Uhyre nær scoring på langskudd minuttet før pause. Ble sliten.6 TOM BERHUS

Midtbane: På hugget. Vant dueller og satte ofte fart. Falt ut i perioder.3 KRISTOFER HÆSTAD

Midtbane: Terrier defensivt, og et par halvskumle skuddforsøk. Klarte ellers ikke å bidra mye kreativt.3 ALEX VALENCIA

Angrep: Viste prov på sin eminente teknikk, men kom bare til et par innlegg. Lite involvert.3 BALA GARBA

Angrep: Altfor ofte på etterskudd i forhold til Lemsalu. Manglet det lille ekstra.3 BEN WRIGHT

Angrep: Et par fine raid, men langt mindre målfarlig enn vanlig.INNBYTTEREKai Risholt Inn for Johnsen etter 63 minutter. Satte ikke preg på kampen. For kort tid til å bli vurdert.