KRISTIANSAND: — Dette er mye bedre enn vi fryktet en stund. Jeg er glad det er så få, sier ordfører Jan Oddvar Skisland til Fædrelandsvennens nettavis.

I utgangspunktet var 10 personer bosatt på Agder meldt savnet på Kripos lister. Men etter en snau time kan Fædrelandsvennens nettavis konstatere at det maksimalt dreier seg om en, Terje Andersen. Dette er nå også bekreftet av politiet i Agder.

Listen over egder så slik ut:

DRØYVOLD Ove 38 4610 Kristiansand S

BOLSTAD Tove Lill 65 4612 KRISTIANSAND

BJUNES Evert 50 4879 Grimstad

BAKKEN Inger Britt 51 4612 KRISTIANSAND

BENGTSSON Britt 54 4878 GRIMSTAD

BENGTSSON Carl Johan 57 4878 GRIMSTAD

BENGTSSON Staffan Henrik 22 4878 GRIMSTAD

FRIES Katarina 4 4790 Lillesand

HÅGENSEN Per Willy 50 4629 KRISTIANSAND

ANDERSEN Terje 40 4645 NODELAND

Bare den nederste er det fortsatt tvil om. Men mor til Terje Andersen, Berit Andersen, er ikke bekymret for sønnen sin. Hun mener han ikke skulle reise i de flomrammede områdene i det hele tatt. Og selv om hun ikke har vært i kontakt med ham, regner hun med at alt er greit. Han pleier å reise for seg selv over lengre perioder uten å si i fra.

Inger Berit Bakken fra Kristiansand har ikke vært i Thailand på to år, og kan ikke fatte at hun er meldt savnet.

— Nå må vi konsentere oppgavene om de som har kommet hjem og trenger hjelp. Der kan vi sette inn ressursene, sier ordfører Skisland.

Han opplyser at kommunelegen i Kristiansand er riktig sted for de som ønsker hjelp. I løpet av romjula og nyttårshelgen har bare 10 personer meldt seg for beredskapsteamet på Kjevik lufthavn.

Her er Kripos liste, som blir oppdatert utover dagen.