LILLESAND: Det er LillesandsDa'ene som står som arrangør for konserten. De står også som arrangør for showet Vazelina Bilopphøggers skal ha i Lillesand 6. august. Begge konsertene kommer i tillegg til de tradisjonsrike LillesandsDa'ene, som går av stabelen 24. juni-3. juli. Det var en stolt festivalkomité som i går kunne presentere programmet for årets Da'er.

Nytt av året er at de største konsertene legges til helgene i stedet for midt i uka, og at konsertene som tidligere har vært holdt i Rådhusgården nå er flyttet til Strandhaven. 27. juni blir en drømmedag for barn i alle aldre, med alt fra fotballfestival, Totto-tog, trampolinehopping, skattejakt, luftballong, spikke— og tovekurs for barn og sjørøvertokt med «Øya». Kvelden avsluttes med skumparty på Tomta.

Da'ene åpner fredagskvelden med retrokveld på Tomta med gruppene Deja Vu og The Beatless. Deretter går det slag i slag med navn som Postgirobygget, Vamp, Åsmund Åmli Band, Arly Karlsen med band og Sigvart Dagsland. Og selvfølgelig blomsterbarnetog, frokostbord i gågata, en rekke utstillinger, skjærgårdskonsert og skjærgårdsgudstjeneste med Gunnar Stålsett - for å nevne noe.