KRISTIANSAND: Det ble stjålet sykler og sykkelutstyr for i underkant av en halv million kroner ved innbruddet på Cyklon AS på Kartheia i Kristiansand. Bare de mest eksklusive modellene og utstyret ble stjålet. En person ble et par dager etter innbruddstyveriet pågrepet, siktet og varetektsfengslet.

— Politiet har hatt en begrunnet mistanke om at også 25-åringen var med på innbruddstyveriet. Han har vært etterlyst. En ansatt på Cyklon oppdaget tirsdag den mistenkte da han kom syklende på en av de stjålne syklene. Det medførte en umiddelbar reaksjon fra politiet. 25-åringen og en kvinne på 32 år ble pågrepet og er satt i arresten, opplyser etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen ved Kristiansand politistasjon til Fædrelandsvennen.

Det er fortsatt sykler og utstyr for cirka 200.000 kroner som ikke er kommet til rette etter innbruddstyveriet på Cyklon.I første omgang fikk bedriften tilbake en god del utstyr og mange sykler som var gjemt i en bilhenger på Støleheia. Senere er det funnet flere sykler og mer utstyr i en bil i Søgne.

— Den mistenkte 25-åringen skal avhøres i løpet av onsdag, sier politioverbetjent Rune Strømsvåg ved Kristiansand politistasjon, som er ansvarlig for etterforskningen av saken.