**VENNESLA: Vanskelig gjest 1

23.40:** Utestedet Herr Direktør i Vennesla hadde problemer med en gjest. Vaktene fikk personen ut på baksiden. Det kommer anmeldelse fra restauranten for skadeverk. Personen er navngitt. Det viste seg at mannen også skal ha slått til en mann og det kommer derfor trolig også anmeldelse for legemsbeskadigelse. Mistenkte er en mann (24).

**ARENDAL: Trengte bistand 1

00.12:** I forbindelse med en stor fest på Vatnebu i Kilsund ba vaktene om hjelp fra politiet. Da patruljen kom fram hadde vaktene selv klart å tømme lokalet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål 1

00.35:** Det meldes om et slagsmål i nærheten av Bellevue. En jente ble kjørt på legevakt etter at en kvinne (22) skal ha slått henne. Mistenkte ble satt i arresten, og blir anmeldt for legemsfornærmelse og legemsbeskadigelse. Hun skal avhøres i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Trengte bistand 2

00.36:** Spot i Dronningens gate ba om bistand i forbindelse med et klammeri. En mann (20) fra Songdalen ble tatt inn til arresten. Mannen anmeldes.

**SØGNE: Promillekjøring 1

00.41:** Politiet ønsket å stanse en moped hvor svært lite var slik det burde.

— Patruljen stanset en moped som forsøkte å stikke av. Den stanset ikke for kontroll, fører var uten førerkort, fører var uten hjelm, kjørte i påvirket tilstand og med passasjer på mopeden, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt,til fvn.no.

Sjåføren ble kjørt til Kristiansand politistasjon for å avlegge utåndingsprøve. Han (22) blåste til cirka 0,8. Passasjeren, en jente (16), var eier av mopeden. Hun ble anmeldt for å ha overlatt mopeden til 22-åringen.

**BYKLE: Overstadig beruset 1

01.07:** En beruset person ble funnet på veien fra Hovden mot Breive. Patruljen turte ikke å forlate personen, men klarte å finne ut hvilken hytte vedkommende tilhørte.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse 1

01.32:** En mann (24) bosatt i Songdalen ble innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelser ved rutebilstasjonen i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Bortvist

02.24:** Tre litauere ville ikke forlate Fiskebrygga før politiet bortviste dem.

**MANDAL: Tatt med narkotika

02.24:** En mann (33) ble pågrepet i besittelse av mindre mengder narkotika. Han undertegnet erkjennelsesskjema og ble senere satt på frifot.

**LILLESAND: Ordensforstyrrelse 2

02.44:** En mann (27) ble kjørt til arresten etter å ha bråket og lagd spetakkel i Strandgaten i Lillesand.

**ARENDAL: Slagsmål 2

02.46:** En mann (31) er mistenkt for å ha slått en annen mann. Det er opprettet politisak. Fornærmede i saken vurderer anmeldelse. Mistenkte var så full at han ikke skjønte hvor han bodde og han ble derfor satt i arresten.

**FARSUND: Promillekjøring 2

02.50:** En patrulje stanset en bilist som viste seg å være alkoholpåvirket. Mannen hadde lav promille som var akkurat i grenseland. Det ble tatt ny promilletest kort tid senere og den viste en økende promille. Mistenkte, en mann (20) fra Farsund, måtte avlegge blodprøve.

**VALLE: Promillekjøring 3

02.56:** En mann (47) fra Byglandsfjord er anmeldt for promillekjøring. Etter først å ha stanset bilen fortsatte mannen videre. Nord for Rysstad fikk politiet kontroll på ham klokken 03.36. Mannen måtte ta blodprøve og ble anmeldt. Han ble deretter avlevert på en hytte.

**ARENDAL: Overstadig beruset 2

03.02:** En mann (54) fra Arendal fikk overnatte i politiarresten etter å ha vært overstadig beruset i Kirkegata.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring 4

03.21:** En mann (31) bosatt i Kristiansand ble stanset i Møllevannsveien. Han ble mistenkt for promillekjøring, men nektet å medvirke til at blodprøve ble tatt. Politiet måtte derfor holde ham i ro inntil nødvendig blod var tappet. Førerkortet ble beslaglagt og han ble deretter dimittert.

**KRISTIANSAND: Slagsmål 3

03.25:** Det oppstod tumulter utenfor Subway i Vestre Strandgate. Tre menn i 20-årene var involvert, men det kommer ingen anmeldelse. Alle ble sendt hjem etter hendelsen.

**MANDAL: Slagsmål 4

03.30:** To personer var involvert i slagsmål ved en pub i Mandal. De bar ikke nag til hverandre og begge ble sendt hjem.

**GRIMSTAD: Urinering

03.37:** En mann (25) er ilagt forelegg for å ha urinert på torget i Grimstad.

**ARENDAL: Promillekjøring 5

03.40:** En bil havnet i grøfta på Tromøy i natt.

— Det var ingen fører i bilen. Eier ble anmeldt etter at han ble funnet gående fra stedet med bilnøklene i lomma. Han forklarte at han ikke hadde kjørt bilen. Han var beruset og det ble tatt blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt selv om han ikke samtykket til beslaget, sier operasjonsleder Steinsland.

Mistenkte er en arendalitt (38).

**SØGNE: Stakk fra kontroll

03.49:** En BMW 318 ble forsøkt stanset av politiet i Søgne. Den nektet. Politiet vet hvem som kjørte og har registreringsnummer på bilen. Undersøkelser i natt førte ikke til funn av bilen. Saken etterforskes videre.

**GRIMSTAD: Vanskelig gjest 2

03.55:** En patrulje kom over en krangel mellom gjest og dørvert utenfor Skyline i Juskestredet. Gjesten skal ha slått vakten og det kommer anmeldelse mot en lokal mann (33).

**ARENDAL: Overstadig beruset 3

04.03:** En kvinne (34) ble sendt hjem fra 7/Eleven i Arendal. Kvinnen var imidlertid så full at politiet til slutt måtte kjøre henne til arresten.

**GRIMSTAD: Stjålne kjennetegn

04.14:** En mann (38) fra Grimstad ble stanset i en bil med falske kjennetegn. Politiet gjennomsøkte leiligheten hans. Det ble funnet noe tyvegods og ulovlige tabletter. Mannen ble plassert i arresten og saken undersøkes videre.

**SONGDALEN: Fyllekjøring 6

04.40:** To berusede polakker satt i en bil på 7/Eleven Rosseland. Da politiet kom fram sto bilen i ro og ingen ville si hvem som hadde kjørt bilen. Ved hjelp av videoovervåkningen fant politiet ut av det. Det ble for sikkerhets skyld tatt blodprøve av begge polakkene, begge menn på henholdsvis 23 og 29 år. Begge er bosatt i Søgne.