KRISTIANSAND: Bråkete restaurantgjest

01.28 : Rederiet restaurant i Kristiansand sentrum meldte om en gjest som nektet å gå. Da politiet kom til stedet hadde mannen dratt.

KRISTIANSAND: Kontroll på E18

02.30-03.30: Kontroll av 86 kjøretøy på Bjørndalssletta i vestgående retning. Det ble ikke skrevet ut noen bøter.

FARSUND: Innbrudd i båtlager

02.53: Innbruddslarmen gikk hos Røyknes båt og utleie i Kjørrefjord. En patrulje kom for å sjekke stedet, og det viste seg at det hadde vært uvedkommende i en lagerbygning med båter. Det ble ikke stjålet noe, og politiet tror de ubudne gjestene ble skremt av innbruddsalarmen. Politiet skrev rapport og etterforsker saken.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Snøgg

03.38: Innbruddslarmen gikk i natt på Snøgg på Mosby. En patrulje kom til stedet og det viste seg at det hadde vært uvedkommende på et kontor. Det er uvisst om det er stjålet noe. Politiet har skrevet rapport og etterforsker saken.

SONGDALEN: Gutter skjøt opp fyrverkeri

04.33: Politiet fikk melding om at det ble skutt opp fyrverki på Nodelandsheia. Politiet kom til stedet og fant to gutter på 15 og 16 år som innrømte å ha skutt opp fyrverkeriet. Guttene ble kjørt hjem til sine foresatte og formant til å slutte med oppskytingen.

**HÆGEBOSTAD: Innbrudd på Bunnpris

08.57:** Politiet fikk melding om innbrudd på Bunnpris på Eiken. Det er stjålet tobakk, men det der ennå uvisst hvor mye det er snakk om.

ARENDAL: Mann (45) omkom i mopedulykke

BIRKENES: Innbrudd i hytte

Mellom 8. og 11. april har det vært innbrudd i en hytte ved Engesland. Det er fortsatt uklart hva som er borte.

BIRKENES: Arbeidsuhell i Birkeland

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

17.12:** En UP-patrulje stopper en bil ved sykehuset på Kongsgård. Bilfører mangler førerkort og kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Beruset person

18.06** : En politipatrulje kommer over en overstadig beruset person i Wergelandsparken som bli loset hjem.

**GJERSTAD: Innbrudd

1810:** Det meldes at det har vært innbrudd hos Gjerstad trialklubb. Det er fortsatt uvisst hva som er tatt fra lokalet.

**GRIMSTAD: Nabokrangel

18.40:** Politiet må bistå i en nabokrangel ved Nilsesvoldveien i Grimstad. Deprater med partene og saken ordnes på stedet.

**KRISTIANSAND: Sitter i parkeringshuset

19.48:** Det meldes at det sitter en dame inne i parkeringshuset vedSlottskvartalet. Politiet må komme og skysse henne ut.

**KRISTIANSAND: Finner hasj

20.04:** En UP-patrulje stopper en bil i Tveit der det blir funnet mindre mengderhasj. To personer på 24 og 28 år blir pågrepet og sendt inn til politihuset iKristiansand.

KRISTIANSAND: Steiner i Flekkerøytunnelen

Politiet får meldinger om at det ligger steiner i veibanen midt iFlekkerøyutunnelen. Veitrafikksentralen blir bedt om å se på saken.