Ferierende i sydens varme ble lokket til flere konserter av Lindesnes Trekkspillklubb. Foto: Privat
Pino Seco var arena da trekkspillerne dro i belgen foran hundrevis av publikummere. Foto: Privat

– En kjempefin tur hvor alt gikk smertefritt, oppsummerer Lindesnes Trekkspillklubbs formann, Alv Tore Romedal.

I ni dager var klubben og deres reisefølge på Mas Palomas på Gran Canaria for å spille for norske og utenlandske turister. Denne byen hadde stort nok hotell til å huse de nærmere 500 personene i reisefølget. Trekkspillklubben hadde booket to fly for turen nedover, mens hjemreisen ble foretatt i en jumbojet som fikk plass til samtlige i reisefølget.

– Vi spilte daglig, og i Pino Seco holdt vi to konserter. Her var det rundt 1500 tilhørere. På uterestaurantene ble det også spilt opp til tre konserter, sier Romedal.

Hjemme i vinter-Norge har trekkspillklubben booket fullt program ut over vinteren. Midt i januar er det nytt cruise fra Oslo til Kiel.

– I slutten av januar skal vi dessuten ha to konserter i Kilden. Allerede nå har vi solgt 950 billetter, fastslår Romedal fornøyd. Deretter er det to show på Tysvær, Stavanger konserthus, Os kulturhus, konsert i Grieghallen og Viborg Kulturhus i Danmark.

– Til konserten i Grieghallen er det allerede gått ut 950 billetter. Fantastisk gøy at suksessen fortsetter, sier Romedal.