VENNESLA: Da politikerne i plan— og økonomiutvalget i forrige måned ga grønt lys for arrangementet "Sommerscenen" på Torvet i Vennesla, lå alt til rette for at også venndølene i sommer skulle få øl og musikk i skjønn forening i sentrum på kveldstid.

Som en slags kopi av torvkonsertene om sommeren i Kristiansand, ville kommunen få med seg serveringsstedene rundt Kulturhuset på å arrangere festen fire lørdager mellom klokka 17.00 og 23.00. Men nå sier daglig leder i sportsbaren Hr. Direktør, Bjarte Bjellås, at arrangementet ikke blir noe av.

— Dette kom litt brått på for vår del. Vi har nylig startet opp, og dette er en økonomisk byrde vi ikke kan risikere å ta på oss nå, sier han til Fædrelandsvennen.

Bjellås forklarer at det koster å arrangere et slikt konsept.— Man skal ha scene, lyd, folk til å rigge og vakthold. Og man vet aldri hvordan været blir.

Men Bjellås håper at sportsbaren kan være med og arrangere sommerfesten allerede neste år.

— Vi har kjempelyst til å være med og skape liv her om sommeren, og jeg vet at mange i bygda har lyst på dette.

Det var Vennesla kommune som initierte det første møtet om arrangementet, der Hr. Direktør og Digg kafé i Kulturhuset skulle være sentrale aktører.