**TVEDESTRAND: Stjålne bilskilt

11.03:** Politiet får melding fra en som har blitt frastjålet begge bilskiltene sine i løpet av natten. Skiltene blir funnet på en bil i Arendal som taues inn. Det arbeides videre med saken.

**KRISTIANSAND: Ruskjøring på Fidjetoppen

13.38:** Politiet mistenker ruskjøring og stopper en bil på Fidjetoppen. En 54 år gammel mann blir siktet for kjøring i påvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Båt stjålet

15.58:** Melding om at en Zodiac båt er stjålet fra Grimstad båthavn i løpet av dagen. Båten er gråhvit og har en Suzuki motor med 9,9 hestekrefter.

**KRISTIANSAND: Klarte ikke komme seg hjem

16.26:** En person klarer ikke å komme seg hjem fra Børsparken i Kristiansand. Vedkommende bor ikke så langt fra stedet og ble dermed kjørt hjem av politiet.

**ARENDAL: Overstadig beruset

17.42:** Melding om en overstadig beruset person utenfor Arendal sykehus.

**ARENDAL: Drikkelag på bystranda

17.45:** En gjeng som drikker er til sjenanse for andre gjester på bystranda i Arendal. To personer blir fjernet av politiet.

**KRISTIANSAND: Hus endevendt av tyver

17.39:** Etter å ha vært på ferie en uke kommer huseier hjem og finner huset endevendt. Tyver har tatt seg inn i boligen og blant annet stjålet smykker og PC-er. Politiet har vert på stedet og lett etter spor.

**VENNESLA: Innbrudd i bolig

18.43:** En annen huseier kommer hjem og finner huset sitt i Drivenesveien endevendt. Politiet er på stedet og det er foreløpig ikke kjent hva som er stjålet.

**RISØR: Ville bryte seg inn hos Mental Helse

18.39:** Noen har forsøkt å bryte seg inn på kontoret til Mental Helse i Risør. Dette klarte de ikke, men politiet er på stedet for å undersøke saken.

**KRISTIANSAND: Brann

20.00:** Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: To mopeder avskiltet

20.00:** Politiet avskilter to mopeder ved Lauvåsen på Fevik. Den ene var begjært avskiltet, mens den andre var trimmet.

**KRISTIANSAND: Båt stjålet, jolle dukket opp

20.49:** Melding om at en Zodiac gummibåt er stjålet fra Korsvik Marina i løpet av dagen. Båten har en Mercury påhengsmotor med ti hestekrefter. På samme sted dukket det opp en Bever 350 jolle med en Suzuki påhengsmotor. Politiet har ikke fått melding om at denne er stjålet, men vil gjerne ha tips.

**ARENDAL: Stjålet verktøy

22.34:** Mellom 13. juli og mandag klokken 16 har noen brutt seg inn i Stoa trevares brakker som står i Løddesølåseni forbindelse med husbygging. Det er blant annet stjålet snekkerverktøy og sirkelsag. Politiet har opprettet sak.