RISØR: Lagde leven

En mann i Risør lagde litt leven for sine naboer. Politiet snakket med mannen og fikk ham til å roe seg ned.

**FARSUND: Bilbrann

23.50:** En mann kom hjem til Borhaug på Lista og parkerte sin bil utenfor. Etter en stund sto bilen i full fyr og det brant fra motorrommet. Brannårsaken er ukjent.

**KRISTIANSAND: Gikk i tunnel

02.08:** En mann gikk på E 18 i Baneheitunnelen vestgående løp. Han ble plukket opp av en politipatrulje og kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Slo løs på bil

03.39:** En mann slo løs på en bil i Ægirs vei på Lund. Politiet rykket ut og pågrep mannen. I forbindelse med pågripelsen forulempet mannen tjenestemennene på stedet. Han er plassert i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Festbråk

04.00:** Politiet måtte dempe en høylytt fest i Kobberveien på Tinnheia.

ARENDAL: Kjekskasting førte til mopedulykke

ARENDAL: To anmeldt i fartskontroll

**ARENDAL: Skadet henger og stakk

15.35** En bilfører meldte om at han hadde kjørt fra Moland mot Saltrød. På veien hadde han blitt forbikjørt av en bil som kom borti hengeren og skadet hengerfestet. Synderen stakk av, men bilføreren fikk tatt registreringsnummeret og politiet har dermed funnet frem til eieren. Saken vil bli anmeldt.

MANDAL: Skadet hånda i arbeidsulykke på Båtservice

**ARENDAL: Barn samlet inn penger

18.12** Det kom melding om at barn samlet inn penger i en bøsse i sentrum. Det viste seg at organisasjonen barna sa de samlet inn penger til, ikke kjente til "bøsseaksjonen". Barnas foreldre ble kontaktet og de måtte levere ifra seg 130 kroner som de hadde samlet inn.

KRISTIANSAND: Stjal fra avfallsanlegg

Tyver har, trolig i løpet av natta, tatt seg inn på Støleheia Avfallsanlegg gjennom et gjerde. Overvåkningsanlegget er borte. Saken blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Knivstukket i Tollbodgata

**LILLESAND: Stjal fra garderobe

19.41** Det kom melding om at en mobiltelefon, penger og ei jakke er stjålet fra en garderobe i Møglestuhallen i forbindelse med en svømmetrening. To navngitte jenter på 15 og 17 år er mistenkt for tyveriet.

**LILLESAND: Mulig båttyveri

19.50** En båteier hadde lagt båten sin på en flytebrygge i Kjøbmannsvik i påvente av båtplass. Plutselig var båten borte. Om den er stjålet, eller om noen har tatt vare på den, er uklart. Båten er en 17 fots Rana med en 9,9 hesters Johnson-motor.

Logg for perioden 05.04.11 23.10 — 06.04.11 20.40.