LILLESAND: — Det har vært to personer i bilen, som kjørte østover. Det har oppstått en situasjon hvor bilen har kommet i brann og ut fra opplysningene vi har, så er to personer fraktet til Sørlandet sykehus. Den ene til legevakta og den andre til akuttmottaket med brannskader, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Sørlandet sykehus Kristiansand opplyser i en pressemelding utstedt klokka 21.28 at tilstanden er stabil for en mannen som er kjørt til akuttmottaket. Han er under behandling.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet kan brannen ha oppstått mens bilen var i fart. Operasjonsleder Neset bekrefter at det vil bli jobbet videre utover kvelden for å få fastslått hendelsesforløpet.

(Les mer under bildet)

Foto: Morten Boswarva. Foto: Morten Boswarva

Alarmen gikk klokka 19.43. Ambulanser, luftambulanse, brannvesenet og politi ble rekvirert for å ta hånd om hendelsen. Da mannskapene fra Kristiansandsregionen brann og redning fikk slukket brannen i bilen var bilen totalt utbrent.

Store flammer og kraftig røyk steg fra bilen i minuttene etter at brannen ble meldt.

E 18 ble stengt i begge retninger etter ulykken og det oppstod lange køer bak den brannskadede bilen, som er en Mitsubishi pickup. Bilen hadde prøvekjennemerker og ikke vanlig registreringsskilt.

Hendelsen skjedde øst for Norton-krysset, ved avkjøring 85 mot Møglestu og Birkeland på E 18. Har du tips? Kontakt fvn.no på tips@fvn.no eller 03811