**KRISTIANSAND: Uønsket gjest

00.08:** Politiet rykker ut til hotellet Caledonien, hvor personalet har bedt om assistanse. En uønsket gjest fjernes fra stedet.

**TVEDESTRAND: Bilbrann

00.14:** En utbrent bil oppdages på en skogsbilvei. Bilen er helt ødelagt, og politiet vil etterforske bakgrunnen for brannen.

**GRIMSTAD: Ulovlig kjøring

00.49:** En person på moped stanses. Vedkommende har ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Narkotikabruk

01.17:** En mann, som befinner seg ved rutebilstasjonen, røyker hasj. Vedkommende blir oppdaget av politiet og satt i arrest. Han vedtar senere forelegg for bruk av stoffet.

**KRISTIANSAND: Ville inn på utested

01.40:** En meget beruset mann som ønsker å komme inn på utestedet Leopold i Vestre Strandgate, blir i stedet sendt hjem med drosje.

**KRISTIANSAND: Brannutrykning til pizzasteking

01:50:** Politi og brannvesen rykker ut til Marviksveien, etter melding om brann. Det viser seg at det dreier seg om forsøk på pizzasteking. Beboeren har glemt en pizza i ovnen. Det oppstår røykskader.

**KRISTIANSAND: Mann på veranda

02.00:** Beboere i Kongensgate blir overrasket over å se en fremmed mann på sin veranda. Vedkommende har trolig klatret opp via et midlertidig stilas. Da politiet kom frem, var mannen forsvunnet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Krangel på Shell

02:10:** Politiet tilkalles til Shell-stasjonen i Elvegata for å ta hånd om det som omtales som en kranglete kunde. Kunden er derimot forsvunnet når politiet kommer.

**KRISTIANSAND: Kjøring i stjålet bil

Litt etter** forsøker å politiet å stanse en bilist ved UiA. Vedkommende fører en stjålet bil. Noe senere kolliderer han i en betongkloss i Industrigata på Lund. Vedkommende blir tatt hånd om av politiet.

**ARENDAL: Brannutrykning

02.30:** Det meldes om røykutvikling på en adresse i Steindalen. En pute har tatt fyr.

**KVINESDAL: Elgløp

03.00:** Politiet får kjennskap til at en elg er påkjørt i nærheten av bomstasjonen på Kvinesheia. Saken sendes videre til Vildnemda.

**KRISTIANSAND: Rus

05.10:** En full mann fjernes fra området ved butikken Ica i Elvegata.

ARENDAL: Hissig mann raserte blomsterpotter

07.42: En hissig kar ødelegger en del av de kommunale blomsterpottene som står på Langbrygga i Arendal. Det er usikkert hva mannen var så sint for, men han ble i alle fall kjørt hjem av politiet. De har notert seg navnet på mannen i tilfelle det blir snakk om erstatning.

RISØR: Trailer sperret veien

07.45: I halvannen time sperret en trailer det ene kjørefeltet ved Akland i Risør. Traileren skal ha gått tom for diesel, og det skal ha tatt litt tid på å få start på den igjen. En politipatrulje dirigerte trafikken på stedet.

BIRKELAND: Kjørte på et hjul

07.55 : En mopedist blir observert kjørende på et hjul på en gangvei i Birkeland. Det er en politimann som ser den ville kjøringen, og mopedisten blir stanset. Han får mopedførerbeviset sitt beslaglagt.

ARENDAL: Huseier ble skremt

08.31: En person skal ha gått og skreket utenfor et hus i Arendal. Personen skal også ha banket på huset. Huseier ringte da politiet, og da personen ble pågrepet viste det seg at det dreier seg om psykiatri. Personen ble innlagt på psykiatrisk i Arendal.

GRIMSTAD: Trafikkuhell

08.43: En bil kjører ut av veien ved Hellevikåsen i Grimstad. Trolig er det sykdom som er skyld i uhellet. Ingen personskade.

KRISTIANSAND: Knust vindue r

10.29: En person knuste flere vinduer på Lund. Det er motatt en anmeldelse på saken, og politiet har navnet på ruteknuseren.

FARSUND: Ulovlig jakt

11.17: Politiet får melding om ulovlig jakt i Vanse i Farsund kommune fra Statens naturoppsyn. To menn skal ha jaktet på gås, som er ulovlig på denne tiden av året. Jaktmenenne, en fra Kristiansand og en fra Vanse, vil bli anmeldt for den ulovlige jakten.

KRISTIANSAND: Trimmet moped

12.36: Utrykningspolitiet har stanset en moped de mener er trimmet. Mopeden blir tatt med til vegvesenet for å finne ut om den har flere hestekrefter enn den skal ha. Har den den, vil mopedisten bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Syklist endte i grøfta

13.15: En nederlands syklist fikk skrubbsår i ansiktet og på anklene etter at han endte i grøfta. Mannen ble tatt med i ambulanse for sjekk.

SØGNE: Mopedtyveri

13.17: En moped med kjennemerke PE 1829 blir stjålet i Søgne. Det er en Suziki FZ50. KRISTIANSAND: Tilløp til slosskamp

13.54: I en kommunal bolig for bostedsløse blir det tilløp til slossing. Alt roer seg når politiet kommer frem.

FLEKKEFJORD: Kontroll ved skole

14.00: Utrykningspolitiet har hatt en kontroll ved en skole. Det resulterer i at to blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, 17 gebyrer blir utdelt for manglende bilbelte og to gebyrer for bruk av mobiltelefon.

GRIMSTAD: Tyveri av båtmotor

14.29: I Grimstad blir det meldt om tyveri av en hvit master miami innbordsmotor.

MANDAL: Nok et mopedtyveri

14.50: I går fikk en trafikkskole motorhavari på en MC ved Holum i Mandal kommune. Da de skulle hente den i dag var den borte. Mopeden har kjennemerke PE 9099 og er av typen Yahama.

**SONGDALEN: Biltyveri

16.00:** En blå BMW 318 er stjålet fra Nodeland, registreringsnummeret er SR 95522. **LYNGDAL: Skudd gikk av

16.20 Et rifleskudd gikk gjennom disken og rett i printeren**

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

19.20:** Fra Lund Bruktbil i Industrigata er det stjålet en Ford Escort, kjennemerke PP 13082

**RISØR: Frekt båttyveri

19.50** En bil med henger ble observert i Buvika i Risør tirsdag ettermiddag. To voksne menn gikk ut av bilen og lempet på en gummibåt av merke Quicksilver med en 5hk yamaha-motor. Deretter kjørte de videre.

— Eieren av båten var ute på sjøen en times tid med en større båt, og da han kom tilbake oppdaget han at gummibåten var vekk. Et utrolig frekt tyveri, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt.

Forholdet er anmeldt.

KRISTIANSAND: Brant i bil

20.14 Bilbrann i Timenesbakken på E18