MANDAL: Flere valper brant inne

**RISØR: Bil havnet i grøfta

23.50** En beboer varslet politiet etter at vedkommende våknet av en bil som spant ved Akland. Bilen hadde havnet i grøfta, og to personer stakk fra stedet. Da politiet kom til stedet, viste det seg at bilføreren hadde vært uheldig. Vedkommende skulle selv sørge for å fjerne bilen.

**KRISTIANSAND: Til legevakt etter slåsskamp

00.11** En person ble brakt til legevakten med kutt over øyet etter et slagsmål nederst i Rådhusgata. Personen hadde gått til angrep på en dørvert, og en tredje person hadde blandet seg inn og påført vedkommende kuttet. Dørverten vil anmelde volden.

**KRISTIANSAND: Kvinne stelte i stand bråk

02.11** En 42 år gammel kvinne ble satt i arrest ved Kristiansand politistasjon for ordensforstyrrelser. Kvinne stelte i stand bråk ved 7— Eleven i Markens gate. Hun blir bøtelagt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Viste fingeren til politiet

02.30** En 23 år gammel mann ba selv om å havne i arresten da han stilte seg opp foran politibilen og viste fingeren til tjenestemennene flere ganger. Mannen, som var overstadig beruset, ble brakt fra 7- Eleven i Markens gate til arresten ved Kristiansand politistasjon. Han kan vente seg en bot.

**KRISTIANSAND: Krangling utenfor pub

02.39** Politiet rykket ut da de fikk melding om at flere personer kranglet utenfor utestedet Sixpence. Det ble ordnet opp da politiet kom.

**FARSUND: Til sykehus etter vold

02.51** En person ble brakt til sykehus etter at vedkommende ble slått ved Jochums pub i Farsund. En 19 år gammel mann er siktet for volden. Han ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Full person kjørt hjem

03.08** En overstadig beruset person, som befant seg på Saltrød, ble tatt hånd om av politiet og kjørt hjem til sin bopel.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

03.12** Utrykningspolitiet (UP) stoppet en bilfører på Vesterveien som kjørte uten gyldig førerkort. Føreren blir anmeldt for forholdet.

**EVJE OG HORNNES: Dyr tok seg inn i hytte

04.26** Innbruddsalarmen på en hytte ved Storøygard i Evje og Hornnes ble flere ganger utløst, og en politipatrulje ble sendt til stedet for å sjekke. Det viste seg at et dyr hadde tatt seg inn i hytta. Ifølge politiet herjet dyret rundt i hytta. Politiet klarte å jage dyret ut, men hytta skal ha blitt påført en god del skader innendørs.